Read matis_youth_response_20_pdf.pdf text version

ERÄ HUIPPULAADUKKAITA MATIS YOUTH RESPONSE ­LINJAN

PUHDISTUSTUOTTEITA JA KASVOVOITEITA

-20%

Tarjoustuotteet ja hinnat ohessa. Tuotteita rajoitettu erä!

YOUTH CLEANSING EMULSION

Puhdistusemulsio

20,80 (norm.26,-)

Emulsiomainen, pehmeä ja kevyt koostumus. Poistaa meikin ja eliminoi epäpuhtauksia. Puhdistaa ihon täydellisesti, ylläpitäen samalla ihon miellyttävyyttä ja pehmeyttä.

ESSENTIAL LOTION

Kasvovesi

19,- (norm.23,80)

Todellinen pre-hoitotuote viimeistelee pintapuhdistuksen ja kosteuttaa ihoa. Alkoholiton kasvovesi tekee ihosta mattapintaisen, pehmeän ja raikkaan. Tuo iholle todellisen rentoutuksen tunteen.

ESSENTIAL CLEANSING FOAM

Puhdistusvaahto

23,- (norm.28,80)

Öljymäinen ja ohut vaahto erityisesti vedestä pitävälle iholle. 95,5 % luonnollista alkuperää oleva ultrapehmeä koostumus puhdistaa ja virkistää tehokkaasti kuivattamatta ihoa. Puhdistaa täydellisesti, pehmentää ihoa ja tekee siitä miellyttävän tuntuisen.

HYDRA-PROTECTIVE EMULSION

Kosteuttava hoitoemulsio

29,- (norm.36,40)

Kosteuttava, kevyt ja samettinen emulsio, joka kosteuttaa ihoa 24 h. Ravitseva ja ikääntymistä ennaltaehkäisevä vaikutus. Sopii päivävoiteeksi kaikille, myös nuorelle iholle.

FUNDAMENTAL BEAUTIFYING CREAM

Ravitseva happivoide

59,- (norm.74,20)

Ravitseva ja hapenottokykyä lisäävä hoitovoide korjaa ja stimuloi elinvoiman puutoksesta kärsivää ihoa. Voide on todellinen elinvoiman lähde kaikille ihotyypeille, jotka kaipaavat kiinteyttä ja kirkkautta.

AVANTAGE JEUNESSE

Ihon nuorekkuutta ylläpitävä kasvovoide 54,- (norm.67,60) norm./kuiva iho ja norm./sekaiho

Avantage Jeunesse pitää ihosi ajan hermoilla. Uudenlainen koostumus, joka ylläpitää ihon nuorekkuutta ja hyödyntää Matis ­ tieto - taitoa taistelussa 3 erilaisen ihon ikääntymiseen vaikuttavat tekijän kanssa. Uudenlainen hoitotuote, joka stimuloi sirtuiineja, joita kutsutaan longevity ­ proteiineiksi. Stressistä ja ympäristön saasteista johtuen, ne menettävät vähitellen kykyään uusiutua. Tästä johtuen iho alkaa vanheta ennenaikaisesti. Innovatiivinen koostumus hillitsee myös kahta muuta ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen johtavaa ilmiötä: glykaatiota ja oksidaatiota. Iho saa uutta suojaa ja se säilyttää nuorekkuuden ja kauneuden.

CLIMATIS

Suojavoide kasvoille 43,- (norm.54,20) esim. couperosa-ihon suojaamiseen

Climatis ylläpitää ihon suojakalvoa ja tuo todellisen suojaseinämän ulkoisia aggressiotekijöitä vastaan (kylmä, tuuli, kuivuus...). Päivittäin käytettävä tuote kaikille ihotyypeille, jotka ovat alttiina ääriolosuhteille; kylmä tai kuuma ilmasto ja voimakkaat ilmaston muutokset. Soveltuu myös erittäin kuivalle iholle.

YOUTH GRAIN

Kuorintavoide

23,90 (norm.29,90)

Voidemainen kuorinta poistaa kuollutta solukkoa ja pehmentää ihon pintaa ylläpitäenihon miellyttävää tunnetta. Sisältää hellävaraisia kuorivia mikrohelmiä, jotka toimivat ihon pinnalla mekaanisesti. Ne toimivat synergisesti papaiinin kanssa, kuorien ja eliminoiden kuollutta solukkoa ja epäpuhtauksia. Kaksoiskuorinta tuo takaisin ihon pehmeyden ja hehkun. Ihosta tulee ohuempi ja solu uudistuminen vilkastuu.

Information

2 pages

Find more like this

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

451382