Read untitled text version

Harvia-loimusavustin

Loimulohi à la Harvia

Suolaa loimutettavat fileet etukäteen. Sirota lihapintaan sitruunapippuria. Loimuta ensin nahkapuoli rapeaksi, sitten lihapuoli. Purista valmiin kalan pintaan sitruunamehua. Kastikkeeksi sopii mätikastike itsevalmisettuna.

Harvia-loimusavustin ­ Herkkuja loimuttamalla, savustamalla, hiillostamalla ja hauduttamalla

Harvia-loimusavustimessa korostuvat kaikki ruuanvalmistuksen mukavat puolet. Helppous, siisteys, monikäyttöisyys ja nopeus. Ei savuhaittoja, ei säävarausta. Suojatun tulitilan ansiosta savustimen käyttö on turvallista joka säällä. Tyylikäs ulkonäkö, kestävyys ja erityisesti käyttömukavuus tekevät Harvialoimusavustimesta halutun laatutuotteen. Valmistuksessa on käytetty runsaasti ruostumatonta terästä. Kaikki ritilät ovat kromattuja ja ne voi pestä normaalisti. Savustin sisältää lämpötason, rasvapellin, savustusritilät, kantokahvat sekä loimutusritilän kannattimineen. Lisävarusteena on saatavana muurinpohjapannu. Harvia-loimusavustimella valmistat melkein mitä vain. Lisätarvikkeeksi voit hankkia muurinpohjapannun, jolla voit paistaa kalat, lihat, letut ja vihannekset. Tulipesässä on helppo kypsyttää uuniperunat, nauriit ja vaikka rosvopaisti. Loimuttamalla kypsytät broilerit ja pihvit nopeasti. Myös monet herkulliset jälkiruuat onnistuvat loimusavustimessa. Tuotteen mukana saat monipuolisen ruoanlaitto-oppaan à la Harvia. Mittatiedot: paino 17 kg, 420 mm, korkeus 700 mm.

Tuotteella patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä hyödyllisyysmalli no 670.

LOIMUTUS

- Loimukaloista suosituimmat ovat lohi ja siika. - Loimutusaika on n. 20­30 min kalan koosta riippuen.

SAVUSTUS

- Pienten kalojen savustusaika on n. 20 min (muikut, silakat), keskikokoisten n. 30 min (ahvenet, siiat, kuhat) ja suurten kalojen n. 40 min (lohet, hauet, lahnat).

HIILLOSTUS - Hiilloskaloista tutuimmat ovat haili ja siika. - Kalat paistetaan molemmin puolin, paistoaika n. 5­10 min. - Kalojen hiillostus on hyvä tehdä esim. savustuksen yhteydessä.

HAUDUTUS

- Peratut kalat kääritään tiukasti voipaperiin ja niitä haudutetaan n. 30 min, erityisen suuria kaloja kauemmin. - Hyviä haudutuskaloja ovat kuha, säyne ja lahna.

Jälleenmyyjä: Yhteystiedot: Harvia Oy, PL 12, 40951 Muurame Puhelin 0207 464 000, Faksi 0207 464 090 [email protected], www.harvia.fi

03/2007

Information

untitled

2 pages

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

282699


You might also be interested in

BETA
untitled