Read lh-osa lehti 4.06.indd text version

Kiertokanki

Kevät 2006

Tarvikevaraosia mm. seuraaviin traktori- ja työkonemerkkeihin:

Dexta, CaseIH, David Brown, Fiat, Fiatagri, Ford, International, Nuffield, Leyland, Massey-Ferguson, Major, Ursus, Valtra-Valmet, Zetor sekä kulutusosat auroihin, äkeisiin, heinäkoneisiin ja puimureihin Olemme tuoneet maahan erimerkkisten traktoreiden ja työkoneiden tarvikevaraosia jo vuodesta 1984. Vuosien kokemus ja vakiintuneet päämiessuhteet mahdollistavat laadukkaat tuotteet ja kilpailukykyisen hintatason. Toimitilamme sijaitsevat Iisalmessa, Joensuussa ja Kuopiossa. Iisalmen toimipisteen päävaraston 32.000 nimikkeen varasto mahdollistaa nopeat toimitukset erikoisemmissakin tarpeissa. Varasto-ohjelmaan kuulumattomat varaosat saadaan nopeasti lentorahtina Euroopasta.

Uusi myymälä avattiin Kuopiossa!

Soita ja vertaa hintaa, se kannattaa varmasti !

Toimitukset nopeasti ympäri Suomen matkahuollon ja postin kautta.

Uuden myymälän avajaiset kiinnostivat - kävijöitä useita satoja. Avajaisissa järjestetyssä arvonnassa New Holland TS110A:n sai kuukaudeksi käyttöönsä Martti Virtaharju Juankoskelta

Hinnat voimassa 30.6.2006 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Hinnat sis. ALV:n 22%. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Osa tuotteista toimitusmyyntinä.

www.lh-osa.fi

LH-Osa Oy:n historia ja nykytilanne

LH-Osa Oy:n perustana on Lasse Husson 1979 perustama Purku Osa Ky. Toiminta käynnistettiin Iisalmen Soinlahdessa vanhassa navettarakennuksessa pienimuotoisella traktoreiden purkaamo toiminnalla. Toiminta on laajentunut kuluneiden 27 vuoden aikana maatalouden kehityksen, asiakkaiden tarpeiden ja markkinoiden muutosten ohjaamana yhden miehen "murskaamosta" monipuoliseen konemiehen "palvelupisteeseen". Toiminnan kasvusta huolimatta yhtiö toimii edelleenkin asiakaslähtöisesti yrittäjä pohjalta.

Toimitilamme sijaitsevat Iisalmen Kivirannalla, Joensuun Raatekankaalla ja Siilinjärvellä Toivalan teollisuusalueella. Iisalmessa, jossa päävarastomme sijaitsee, meillä on käytössämme 2700 neliömetrin myymälä-, varasto- ja korjaamotilat. Liikevaihtomme on tällä hetkellä noin 8 milj. . Teitä palvelevat vireässä ja kehittyvässä yhtiössämme 24 ammattitaitoista henkilöä. Toimintamme on painottunut maatalouden, huoltoyrittäjien, kuorma-autoilijoiden ja erilaisten koneurakoitsijoiden tarpeisiin mutta liikeideamme mukaisesti haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman laajalla tuotevalikoimalla ja pyrimme tarjoamaan kaikki alan tuotteet ja palvelut saman katon alta. Läpi yhtiön koko historian olemme pyrkineet palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laaja-alaisesti, jotta he ovat voineet pitää pyöränsä pyörimässä keskeytyksettä. Palvelukonseptimme mukaisesti toimintamme kantava-ajatus on tarjota myymiimme laitteisiin, oli se sitten paineilmakompressori tai leikkuupuimuri, myös jälkimarkkinointipalvelut. Tämän mahdollistaa Iisalmessa sekä Siilinjärvellä toimivat yhtiön omat korjaamot ja niiden kahdeksan ammattitaitoista asentajaa sekä valtuutetut sopimushuoltoyrittäjät.

2

LH-Osa Oy:n myymälä Joensuussa on palvellut pohjoiskarjalaisia maatiloja ja koneyrittäjiä nyt parisen vuotta Iisalmelainen perheyritys LH-Osa Oy avasi syksyllä 2004 uuden, täyden palvelun kone- ja varaosamyymälän Joensuun Raatekankaantielle. LH-Osan myymälästä asiakas saa New Holland ­traktoreiden, työkoneiden sekä alkuperäisvaraosien lisäksi muidenkin merkkien tarvikevaraosia, kulutusosia, työkaluja ja tarvikkeita. Myymälä palvelee mm. pohjoiskarjalaista maataloutta ja koneurakoitsijoita.

LH-Osa saapui uuteen maakuntaan, koska tutun traktorimerkin edustus oli hiljattain vapautunut PohjoisKarjalassa. Tiloja etsittiin pitkään, mutta se kannatti. Raatekankaantiellä päästiin vasta rakennettuun, avaraan ja valoisaan halliin, jossa tuotteet saatiin selkeästi esille. Myymälästä saa alkuperäis- ja tarvikevaraosien sekä aurojen, äkeiden, heinäkoneiden ja puimurien kulutusosien lisäksi yleis- ja huoltotarvikkeita: työkaluja, öljyjä, huoltokemikaaleja ja sähkötarvikkeita. "Kannattaa tulla katsomaan valikoimaamme. Moni on jo yllättynyt siitä mitä kaikkea meiltä löytyy!", kertoo kauppias Marko Husso. Myymälässä työskentelevät varaosista vastaava Heikki Kupiainen ja Heikki Piiroinen, jonka vastuulla on traktori- ja konemyynti. Laaja myyntialue ulottuu Kesälahdelta Valtimolle ja rajan pinnasta Heinävedelle.

Pohjois-Karjalassa on ollut kysyntää laadukkaille koneille ja varaosille

"Joensuun toimipisteen sisäänajo on onnistunut hyvin ja yksikkö on kasvattanut myyntiään tasaisesti": kertoo Husso ja jatkaa: "Erityisen positiivisena yllätyksenä on tullut vilkkaana käynyt New Holland traktori- ja työkonekauppa." "Nyt kun käytännön rutiinit ovat hioutuneet uomiinsa voimme alkaa pitkäjänteisesti kehittää tuote- ja palveluvalikoimamme pohjoiskarjalaisten asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ", hän raottaa yrityksen tulevaisuuden suunnitelmia.

LH-Osa Oy on kokenut ja laadukas konekauppias

LH-Osa Oy:n taustalla on pitkä kokemus maatalouskoneiden ja varaosien kaupasta. Iisalmelaisen Lasse Husson vuonna 1979 perustama Purku Osa Ky on kuluneiden vuosien aikana laajentanut toimintaansa asiakkaiden tarpeiden kehittyessä. Nykyisin yritys työllistää 24 henkilöä. Yhtiön muut toimipisteet sijaitseva Iisalmessa ja Siilinjärvellä, Toivalan teollisuusalueella. Iisalmessa sijaitsee yhtiön 32 000 nimikkeen keskusvarasto sekä huolto-osasto, jonka kahdeksan asentajaa palvelevat tarvittaessa myös pohjoiskarjalaisia asiakkaita. Joensuussa tehdään yhteistyötä kolmen huoltoyrittäjän kanssa. LH-Osan myymälä Raatekankaantie 23:ssa on avoinna arkisin ma-pe klo 8-16.

3

LH-Osa Oy aloittaa New Holland ­traktorimyynnin nyt myös Kuopion alueella

Iisalmeen vuonna 1979 perustettu LH-Osa Oy on aikaisemmin toiminut maatalouskonekaupan parissa Iisalmessa ja Joensuussa. Liike laajentaa nyt myös Kuopion alueelle perustamalla täyden palvelun New Holland -liikkeen Siilinjärven Toivalaan, osoitteeseen Takojantie 10.

New Holland -traktoreiden lisäksi tärkeä osa konemyynnistä tulee muodostumaan Agritek Oy:n maahantuomista työkoneista. New Holland -puimureiden ja -paalainten lisäksi työkonevalikoimaan kuuluvat mm. Taarup -heinä- ja rehukoneet, Överum-aurat, Trimaetukuormaimet, isännänlinjan Farmi-metsäkoneet sekä Kongskilden kylvö- ja muokkauskoneet. Konemyynnin lisäksi uudessa toimipisteessä panostetaan voimakkaasti varaosapalveluun ja huoltoon. New Holland -varaosien lisäksi Kuopion toimipisteestä saa alkuperäisosia myös Case IH -traktoreihin. Lisäksi tarjolla on kattavasti tarvikevaraosia muihin traktorimerkkeihin sekä kulutusosia auroihin, äkeisiin, heinäkoneisiin ja puimureihin. Lisäksi liikkeestä löytyvät luonnollisesti yleis- ja huoltotarvikkeet kuten öljyt, huoltokemikaalit ja sähkötarvikkeet. Merkittävän parannuksen Kuopion alueen asiakaspalveluun tuo huhtikuussa uuden myyntipisteen yhteydessä aloittava oma huoltokorjaamo.

Uuden myymälän avajaiset kiinnostivat - kävijöitä useita satoja

LH-Osan uudet, noin 500 neliön toimitilat, ja suuri avoin piha-alue soveltuvat erinomaisesti maatalouskoneiden ja varaosien myyntiin sekä huoltotoimintaan. Keskeinen sijainti Siilinjärvellä moottoritien kupeessa sekä ajanmukainen, täydellisesti varusteltu varaosavarasto ja huoltohalli luovat puitteet tehokkaaseen asiakaspalveluun. Traktorimyyjänä Kuopiossa aloittaa Asko Partanen, ja varaosapuolen toiminnoista vastaavat monelle New Holland -miehelle ennestään tutut Jouko Eskelinen sekä Marko Husso. "Uskomme vakaasti, että tasokkaalla palvelulla, rehdeillä kauppatavoilla ja laadukkailla New Holland tuotteilla voimme tarjota Kuopion alueen viljelijöille kilpailukykyisen vaihtoehdon heidän harkitessaan maatalouskone- tai varaosainvestointeja.", Marko Husso sanoo.

Uudet toimitilat valmistuivat maalikuun lopulla

"Kuopion alueen maatalouden rakenne on vakaalla pohjalla, joten uskalsimme tehdä Agritek Oy:n kanssa sopimuksen konemyynnin merkittävästä laajentamisesta sekä uuden huoltopisteen perustamisesta ", toteaa LH-Osan kauppias Marko Husso.

4

Perävaunu tarvikkeet

Valot kuntoon: Perävaunun valosarja ...................................YT01001 .................20,· 10 johto ja 7-napainen pistoke, sis. 12v polttimot Perävaunun valosarja magneetilla ...................YT01007 .................28,· 10 johto ja 7-napainen pistoke, sis. 12v polttimot Hitaanajoneuvonkolmio peltinen ....................YT02950 .................15,Takavalaisin neliö .............................................YT03351 ....................3,Takavalaisin suorakaide vas/oik ....................YT03514/YT03515 ..11,Runsas valikoima myös muita valaisimia ja heijastimia -TALMU, HELLA, SAW,AJ.BA - Laaja valikoima myös muita v alaisimia ja

Perävaunun vetosilmät 12tn pyörivä.....................................................YT01065 .................25,20tn pyörivä.....................................................YT01068 .................50,25tn pyörivä.....................................................YT01086 .................70,Perävaunun lavalukot Esim. Lavalukko maalattu l=270mm YT01015 ...............................9,-

Perävaunun navat: 60mm aks. 6-pulttinen ..................................YT01070 .................80,70mm aks. 6-pulttinen ..................................YT01071 ..............105,80mm aks. 6-pulttinen ....................................YT01072 ..............135,-

Perävaunun pyörät vanteineen: esim. Trelleborg 400-15.5 14pr..................................................215,Telleborg 14.0/65-16 14pr .........................................................205,-

Kyllästynyt nytkeeseen ? ­ Kuulakytkin vetolaitteesta ratkaisu..

Kuulakytkin traktorin puoli

1000,Kuppiosa perävaunuun

-Halkaisijaltaan 80mm kuulapäinen vetolaite on vaihdettavissa kaikkiin traktoreihin, missä vetokoukkupää on jo nyt vaihdettavissa maatalousvetolaitteeksi. -Vetokoukkuun verrattuna kuulapään etuna on se, että kuulan ja perävaunun aisassa olevan kupin välys on vain Perävaunun millin luokkaa ja tuo väli on voideltava aisaan hitsattava -Kantavuudet aina 4 tn pystykuormaan ja perävaunulle vastalaippa 32tn kokonaispainoon saakka. - Tilatessasi tarvitaan seuraavat tiedot: Traktorin merkki, malli ja vuosimalli ja perävaunun vetokytkimen kiinnitys laippakehän mitat.

500,128,-

5

Heinä- ja rehukoneet kuntoon ennen sesonkia!

Terälaput niittokoneille Fahr,Welger 90mm...........................................YT7000 ..................0,80 Vicon, Ylö, Nokka, Pomo 120*40mm o/v ........YT7006/YT7004 .....1,40 Farendlöse 96mm .............................................YT7005 ..................0,80 · Linak karamoottori lipalle ...........................YT8254 ................250,· Linak karamoottori torvelle ........................YT8252 ................350,· Kiilahihna B-71 ............................................KHB-71 ...................13,Tuhti Junkkari 1350,1490 Terä .....................YT7072 ......................4,· Terän kiinnike .............................................YT7052 ......................4,-

6-Kanttiset kiilahihnat lautasniittokoneille Ylö-185 HBB4500 ............................................KHHB4500 ..............80,Nokka/Hydro HBB4570....................................KHHBB4570 ............85,Nokka-190 HCC4500........................................KHHCC4500 .........120,Pomo-185 ja Nokka-190 HCC4570 .................KHHCC4570 .........120,-

Tarkkuussilppurin osat JF80,90,110,800,900 Terä ...............................YT7074/1...............7,50 Taarup 622 Teräsarja 12kpl+pultit................YT7074/6.............295,-

Meiltä myös muut työkonehihnat ­ saksalaista OBTIBELT laatua ­ Kysy tarjous Terälapun pultit Vicon, Ylö, Nokka, Pomo .................................YT7019 ..................2,50 Kunh,Taarup M12 kierre ..................................YT7019/1...............3,50 Kunh,M10 kierre...............................................YT7019/2...................3,-

Pöyhimen piikit: Ketjuharava 8mm pultilla ................................YT7200 ..................2,50 Kelapöyhin Elho, Ylö .........................................YT7201 ......................3,Kelapöyhin Nokka ............................................YT7209 ......................3,Keskipakopöyhin Ylö oik./vas...........................YT7205/YT7203 .....4,90 Noukinvaunun osat Taarup 1015/1030 Noukkimen piikki ..........YT7091 ...................12,· Kaapimen muovikärki .................................YT7092 ..................2,50 · Ketjupyörän muovihammas srj.....................YT7144 ...................70,· Terä sarja 10 kpl:tta ...................................T565307000 ........400,Niittosilppurin renkaat 5.00x8 4 ply ....................................................T550084 .................32,5,20x10 4 ply ..................................................T550085 .................68,-

Kelasilppurin osat: Taarup 1100-1500 Terä................................... YT7070 .....................4,· Hela .............................................................YT7040 ......................3,· Terän kiinnike...............................................YT7050 ......................4,· Torven kaapeli ..............................................T599452757, .......200,· Lipan kaapeli ................................................T599452760, .......150,6

Onnistuneet kevätmuokkaukset edullisesti laatuosilla!

Auran osat Agrolux, Hydrein, Kverneland, Fiskars ja Överum auroihin

Kärjet: Agrolux AX oik/vas ..........................................94610/94611 .........10,Kverneland oik/vas...........................................53090/63090 ............7,Fiskars FK,FKA ................................................84942 ........................9,Fiskars KHN ......................................................950024-90 ................9,Fiskars KH ........................................................950006-75 ................9,Överum SR valukärki .......................................74601 .....................25,Överum V-siipi oik/vas .....................................84060/85143 .........10,Överum XL-siipi oik/vas ..................................94608/94609 .........11,Kuorimet: Kvernaland oik./vas. 073/6330 ja 073/63301 ..............................36,Kuorimen kiinnike oik./vas. 073/63310 ja 073/63311 ................36,HUOM ! Pultit ja mutterit kuuluvat auran kulutusosien hintaan

Leikkurin Navat Kverneland 30mm ............................................60624 .....................60,Kverneland 34mm ............................................60609 .....................65,Fiskars 30mm uudempi ...................................80967 .....................99,Överum oik ......................................................75975 .....................95,-

Lehdet: Kverneland 16" 1983 ->................................73004 .....................29,Fiskars KH 16".................................................950006-84 .............20,Fiskars F,FKA16"...............................................85384 .....................24,Fiskars KHN,KH,L ja P 16"..............................950024-89 .............20,-

S-piikit S-piikki 12mm sis.kärjen .................................YT7181 ..................6,50 Jälkiäkeen piikki 10mm...................................YT7173 ..................5,50 S-piikki pysty Potila 32*12 .............................YT7196 ...................10,S-piikki 45mm leveä ........................................YT7182 ...................20,S-piikin kärki 6mm..........................................YT7160 ..................0,90 S-piikin pultti ja mutteri .................................YT7150 ..................0,30 S-piikin kiinnike rhs-putkeen ..........................YT7170 ..................1,90 50*12mm lattaan ...................................YT7171 ..................1,20

Maapuolet Kverneland lyhyt ..............................................73608 .....................37,Överum V ja VC ................................................83981 .....................33,Siivet: Argolux AX/V ja Överum XL o/v ..............................................94594/94595 ......150,Verneland Kv 6,7,8,9 .....................................73286/73287 ......145,Fiskars KNH ....................................................95002491............195,-

Hankmon Terät 380mm oik.......................................................YT7192 ...................17,380mm vas.......................................................YT7193 ...................17,Kultivaattorit: Kultivaattorin piikki 30*30*635mm oik./vas. YT7226/YT7226/1 ..45,Kärki kierteinen 70*10*360mm oik./vas.......YT7187/YT7188 ......13,Siipiterä 280*6mm ..........................................YT7186 ...................14,Kivikarhun osat: Silmukka jousi ..................................................YT7228 ...................12,7

Tarvikkeet lietteen käsittelyyn

Lokaletkut: 4" PVC ..............................................................AP-100 .............. 20,-/m 5" PVC ..............................................................AP-127 ...............23,-/m 6" PVC ..............................................................AP-152 .............. 32,-/m Luistiventtiilit: 4" laippakiinnityksellä ......................................LOK098 ................100,5" laippakiinnityksellä ......................................LOK057 ................135,6" laippakiinnityksellä ......................................LOK099 ................150,-

Sakanerotin venttiilit 2"/60mm ........................................................LOK110 ................130,3"/80mm ..........................................................LOK111 ................175,-

Ylipainevaroventtiilit 1 1/4" / 40mm ...............................................LOK115 ...................35,1 1/2" / 45mm ...............................................LOK116 ...................37,2" / 50mm .......................................................LOK117 ...................50,Luistiventtiilin sylinterit: 4" venttiilille.....................................................LOK106 ................155,5" ventttiilile ....................................................LOK105 ................165,6" venttiilille.....................................................LOK107 ................180,Luistiventtiilin hitsattavat laipat 4"......................................................................LOK057/1 ...............18,5"......................................................................LOK057/2 ...............19,Täydelliset tarkastuslinssit 2" kierre ...........................................................LOK020 ...................10,3" kierre ...........................................................LOK021 ...................15,Putkikäyrät ulkohalkaisija 114mm 90 astetta ...................LOK025 ...................19,ulkohalkaisija 139mm 90 astetta ...................LOK026 ...................25,Meiltä tietenkin myös lokaletkun liittimet, hitsattavat sekä letkukaralliset mallit: Valducci, Bauer, Perrot ­ versiot: KYSY TARJOUS 8

Aitaustarvikkeet

Laadukkaat AKO sähköpaimenet ja tarvikkeet 3 vuoden materiaali ja ukkostakuulla: AKO Power Profi AKO Monimittari - Mittari hakee tehokkaasti vian N5100

verkkopaimenesta. Jännite mitataan kV ja jännitesyöttö Ampeereissa. Näytön nuolimerkki kertoo suunnan, jossa häiriö on. 442562

Kestopuiset OCTOWOOD aitapylväät:

20 vuoden takuu lahoamista vastaan

8-kulmainen 60*1800mm

145,-

-Verkkopaimen pitkille aitauksille sekä isoille eläimille. Suurin Jännite 11800V. Latausenergia 8,0 Joulea 372510

- OctoWood aitapylväät valmistetaan Pohjoisruotsalaisesta männystä. Pylväät on teroitettu ja pyöristetty päistään ja ne ovat malliltaan kahdeksan-kulmaisia tai siitä halkaistuja. Kyllästysaine täyttää määräykset kaikilta osin mitä maahan ja veteen yhteydessä olevalta kyllästetyltä puulta vaaditaan

AKO Derby N1000

-Verkkopaimen pienille aitauksille. Suurin jännite 8000V. Latausenergia 1,5 Joulea 372110

AKo Mobil Power AN3100 - Akkupaimen

259,-

126kpl/lava

3,-

8-kulmainen 60*1500mm

/kpl

119 ,-

aitaus- ja akkutarkistuksella. Suurin Jännite 11500 V Latausenergia 4,8 Joulea 372311

Myös muita kokoja -Kysy tarjous !

126kpl/lava

2,60

/kpl

219,-

Muoviset aitapylväät:

PVC-pylväs 156cm 44493

2,70 1,90 7,5

PVC-pylväs 104cm 44491

Maadoituspaalu 1m 44615

Lasikuitupylväs 110cm 444261

2,90

Muista myös aitauksen tärkein osa - kunnollinen maadoitus !!

Aitanauhat, köydet ja langat:

3 vuoden UV-takuulla.

Aitanauha 200m / 12,5mm 44550 Kolmen vuoden uv-takuu, ruostumattomat johtimet Teräslanka 1,8mm 20 kg (n.1200metr) 020206

Veräjänkahva jousella 442536

Veräjänkahvat:

Veräjänkahva Flexigate (sis. 6m köyttä) 44293

1,50

11,90 17,50 29,-

Aitanauha 200m/ 20mm 44556

Teräslanka 2,0mm 25 kg (n.1000 metr) 020240

29,50 57,-

Eristimet:

Rengaseristin25kpl/ pss 44306

32,50

3,70 21,90 12,80 15,- 7,40

Haaraeristin 100kpl/ Asennushylsy eristimille, porakoneeseen 44370016 pss 100256

150kpl/ämpäri 443141503

Nauha- ja kulmaeristin 6kpl/pak 44350061

Aitaköysi 200m/6mm 44531

(esikiristetty)

90kpl/ämpäri 44316903

6,10

Tässä vain pieniosa valikoimista ­ Nouda myymälästä aitausuutiset 2006 lehti tai soita niin postitamme sen sinulle.

9

NIVELAKSELIT ja varaosat

W2100 Pit.86cm ............................................ YT02180 ......................60,· vinssit, kevyet niittok., pöyhimet, betonimyllyt, kevyet sirkkelit ym... W2300 Pit 86cm ............................................. YT02193 ...................100,· Pyöhimet, Niittokoneet, Juontovinssit ym. W2400 Pit.86cm .............................................. YT02176 ...................140,· Lingot, Perävaunut, Hakkurit, Kenttäsirkkelit ym... W2500 Pit. 86cm............................................. YT02202 ...................210,· Jyrsimet, Paalaimet, Hakkurit W2400 Pit.86cm Pulttivarolla......................... YT02194 ...................170,-

W2400 W2400 W2400 W2400 W2500 W2500 W2500

Pit.86cm 2-levykytkimellä ..................................195,Pit. 86cm. Vapaakytkimellä ...................................230,Pit.120cm Levykytkimellä ja vapaakytkimellä ....350,Pit. 120cm ............................................................430,Pit.86CM 4-levykytkimellä ....................................350,Pit.86 cm Vapaakytkimellä ...................................275,Pit.120 cm Laajakulma ........................................525,-

YT02195 YT02183 YT02196 YT02219 YT02203 YT02209 YT02231

Haarukat Hitsattavat ura-akselit vaativaan käyttöön 1 3/8" 6-ura 110mm MOC210 .......................YT01335 .................20,1 3/8" 6-ura 150mm MOC210 .......................YT01338 .................22,1 3/8" 6-ura 110mm IMAGRO........................YT01346 .................24,1 3/8" 6-ura 150mm IMAGRO........................YT01337 .................26,¾" 6-ura 135mm MOC210........................YT01347 .................30,Muista myös nivelakselien korjaus palvelumme (Iisalmen ja Toivalan toimipisteissä) Muunto­ ja jatkoholkit 1 1/8" -> 1 3/8" 6-urainen .........................YT01321 .................12,1 3/8" 6-urainen sisä/ulko .............................YT01327 .................25,1 3/8" 6-ura ulko/21-ura sisä .......................YT01330 .................35,1 3/8" 6-ura sisä 1 ¾" 3-ura ulko .............YT01328 .................55,Uraholkit 1 3/8" 6-ura pikalukolla .................................YT01311 .................25,1 3/8" 6-ura 95mm ........................................YT01312 .................12,1 3/4" 6-ura 70mm ........................................YT01313 .................20,Meiltä myös muotoputket Walterscheid ja Bondioli tyyppeihin haluamallasi pituuksilla. KYSY TARJOUS ! W2100 W2300 W2400 B5 B6 1 3/8" 6-urainen pikaliitin P100116,P1004 22,P1056 28,P1005 23,P1006 26,Ulkoputkelle

P107915,-

Sisäputkelle

P106215,-

20,P1084 28,P1036 25,P1037 30,P1082

20,P1067 30,P1019 25,P1020 28,P1065

Ristikot ja täydelliset nivelet Ristikko Ulkoputkelle W2100 P1058 22*54,8mm 10,P1097 45,W2300 P1011 27*74,6mm15,P1100 60,W2400 P1060 32*76mm 22,P1102 95,B5 P1012 30,2*80mm17,P1050 70,B6 P1013 30,2*90mm18,P1051 70,-

Sisäputkelle 43,P1091 65,P1093 95,P1043 70,P1044 70,P1088

Levykytkinakselin levyt Halk.140mm ................................................. P1122 ...................12,160mm .............................................................P1121 .....................12,-

10

Meiltä myös laaja valikoima tuotteita voimansiirtoon

Ketjupyörät joka lähtöön:

Levyketjupyörät, Navalliset ketjupyörät, Kartioholkkiketjupyörät

Laadukkaat Saksalaiset OBTIBELT Kiilahihnat kaikkiin käyttökohteisiin! Kysy tarjous!

Rullaketjut vakioketjuista erikoisvahvistettuihin ketjuihin.

Ketjut myös erikoiskovaan käyttöön: Noukinvaunut, Niittomurskaimet, Esim. 57A yleisperävaunun ketju ........................................... 1,40/kpl Pyöröpaalaimet ja jne...

Yleisperävaunu ketjulenkit ja käyttö rattaat.

Hydrauliikan tiivisteet

· Akselitiivisteet · O-Renkaat · Varrentiivisteet · Pakkatiivisteet · Urarenkaat · Männäntiivisteet · Pyyhkijät · Ohjainrenkaat 11

Meiltä luonnollisesti myös tarvikkeet hydrauliikkaan:

Merkkikohtaiset Hydraulipumput esim. Hydrauliikan suuntaventtiilit Esim:

3/8" 1-karainen 1-toiminen max. virtaus 35l/min ei sarjakytkentä................................................H3-301/5 ...............70,3/8" 1-karainen 1-toiminen max. virtaus 35l/min sarjakytkennällä ................................................H3-302/4 ...............90,3/8" 2-karainen 2-toiminen max.virtaus 35l/min sarjakytkennällä ................................................H3-305/5 ............150,3/8" 3-karainen 2-toiminen max.virtaus 35l/min sarjakytkennällä ................................................H3-306/2 ............250,Edellä vain osa tarjonnastamme. Kysy myös muut mallit Etukuormaimen kaapeliohjain .........................H3-2392 ..............110,Etukuormaimen ohjaimenvaijerit 1,5m ...........H3-2391 .................55,2,0m ............................................................H3-2393 .................60,2,5m ............................................................H3-2394 .................65,Lukkoventtiili 3/8" esim. työntövarsiin ...........H4-502 ...................35,Pallohanat max. 500 bar 1/4"........................H4-020 ...................18,3/8".............................................................H4-021 ...................20,1/2".............................................................H4-022 ...................22,Fiat 640-780 16 cm3/r Casappa ......H1-216 ................160,Fiat 80- ja 90 srj:t 20cm2/r Casappa .......H1-220 ................160,Fiat 80 ja 90 srj:t Turkkilainen .H1-220/1 ............110,Ford 5000-7000 ei dual power ......................FOUNO1-001A .....450,MF 3000 ja 6000 srj. tandem ........................MFUNO1-004A .....550,Valmet 361,565,500 26 cm3/r .....................VAUNO1-001J.......180,Valmet 02 ja 03 srj:t 16/23cm/r ...................VAUNO1-001M .....330,-

Meiltä myös Casapan ja Roquetin 2- ja 3- sarjan pumput sekä akselilaipat, kytkimet ja boorilaipat.

½" pikaliitin pari (uros ja naaras) ................HYD500 .................9,50 Jarrupikaliittimet uros .....................................VFO/38F .................20,naaras ...............................................................VF8/2015M .............15,-

Hydrauliset työntövaret letkuilla ja lukkoventtiilillä

Ei pikakouraa Cat2 ..........................................TV021 ..................250,mm. 10 srj. Ford/ Mezzo srj. Ei pikakouraa Cat2 teleskooppi ......................TV035 ..................780,Telskooppi pituus 580-1100mm Pikakouralla Cat3.............................................FF5002-11 ...........385,mm. NH TSA,TM, CaseIH MXM,MXU Pikakouralla Cat2.............................................FF5002-7 .............300,mm. NH TS, 40 ­srj, 110-90

Sähköohjattu 6/2-suuntaventtiili esim. etukuormainen lisähydrauliikkaan jne..

12v R3/8" max. 70 l/min ...............................H4-130 ................140,12v R1/2" max 100 l/min ..............................H4-132 ................185,KYSY MYÖS 24V versiot 12

Työntövarret

Mekaaniset työntövarret 19/19mm päät. pituus min.520/ max.720 ....TV001 .....................14,19/25mm päät. pituus min.525/ max 725 ...TV002 .....................16,25/25mm päät. pituus min.530/max.815 ......TV009 .....................18,25/25mm päät. pituus min.620/max.900 ......TV006 .....................35,25/32mm päät. pituus min.625/max.900 ......TV011 .....................50,Kaltevuuden säätimet CaseIH 474-784 ...............................................IHUNO3-020C ......115,MF35,135 ..........................................................MFUNO3-020A ........70,MF 168-675 .....................................................MFUNO3-020J .........85,MF 3060-3080 .................................................MFUNO3-020M ....160,Ford 4000-4610 ...............................................FOUNO3-020A ........95,Ford 4-syl .........................................................FOUNO3-020C .....110,Valmet 500-604 ...............................................VAUNO3-020A .........95,Valmet 702-1103 .............................................VAUNO3-020B......105,Sivurajoittimet IH,DB,Case, Fiat, Ford, MF, NH ja Valmet malleihin kysy tarjous !! Esim, Fiat 580 -> 110-90 putkimallin rajoitin (alkup.kaltainen) ..............................................FIUNO3-180D .. 90,-/kpl Myös rajoittimien osat.

Pikakytkentä sarja (sis. 2 pikakytkentäkouraa, 2 kpl kauluksellisia palloja, laukaisuketjun ja jousen vetovarsien väliin ) Cat2 ..................................................................YT01450 ..............230,Cat3 ..................................................................YT01450/1...........330,Vetovarrenpallot 25/57mm..........................................................YT01411 .........pari 10,28/64mm pikakouralle ....................................YT01414/1......pari 11,Työntövarren varapallot Cat2 25/50mm.................................................YT01410 ....................5,Cat2/3 25/60mm .............................................YT01410/1.................6,Reikäpuomi (28mm tapit/reiät) ......................YT01466 .................36,Reikäpuomi (22mm tapit/reiät) ......................YT01465 .................30,Etukuormaimen työvälinekiinnikkeet Kotimaista valmistetta, kovaan käyttöön tehty malli reilulla ainevahvuudella. Toimitetaan maalaamattomana parittain Vila ja Valtra kuormaimiin...............................TRI00002 ..............55,Trima ja Mp-lift kuormaimiin ..........................TRI00003 ................50,Eurokiinnike......................................................TRI00004 ................65,Isme-kuormaimiin.............................................TRI00006 ................55,Älö/Quike vanhamalli .......................................TRI00008 ................55,-

Vetovarren hitsattavat päät 22mm pallo ......................................................YT01400 ....................7,28mm pallo ......................................................YT01401 .................10,36,5mm pallo .................................................YT01402 .................25,Työntövarren hitsattavat päät 19mm pallo ......................................................YT01405 ................5,50 25mm pallo ......................................................YT01406 ....................6,32mm pallo ......................................................YT01407 .................20,Cat 2 kierteellä ..............................................YT01451 .................75,Cat 2 hitsattava ...............................................YT01452 .................45,Etukuormaajan piikit esim. 800mm 1 kartio/M20 kierre ..........................YT7100 ...................22,800mm 2 kartio/M28 kierre ..........................YT7115 ...................50,980mm 2 kartio/M28 kierre ..........................YT7103 ...................50,1100mm 1 kartio/M? kierre ...........................YT7104 ...................30,Hitsattava holkki 1 kartio...............................YT7140 ......................9,Hitsattava holkki 2 kartio...............................YT7116 ...................13,13

BP ­ maailman dynaamisin öljy-yhtiö

BP on yksi maailman suurimmista energia-alan yrityksistä ja yksi maailman parhaiten menestyvistä yrityksistä. Toimialana on raakaöljyn ja maakaasun tutkiminen ja tuotanto. BP jalostaa ja markkinoi näitä tuotteita oman hankinta- ja kuljetusverkoston avulla. Lisäksi BP valmistaa ja markkinoi laajaa valikoimaa kemikaaleja, polttoaineita ja voiteluaineita. Tämän mahdollistaa kansainvälinen toiminta Isossa Britanniassa, Euroopassa ja ympärimaailmaa.

BP toimii yli sadassa maassa. Työntekijöitä on yli 100.000,öljynsekoittamoja on 66, öljynjalostamoita 25 ja huolto-asemia ympäri maailmaa n. 28.000. Öljyn etsintää, -porausta ja -tuotantoa tapahtuu kaikilla kuudella mantereella ja BP:llä on mm. paras kokemus toiminnasta syvillä vesillä. BP:hen kuuluvia yrityksiä ja tuotemerkkejä ovat mm. Castrol, Amoco, Arco, Veedol, Tribol, Optimol, Duckhams ja Aral. Maailmanlaajuisesti BP on markkinajohtaja henkilöauto- sekä laivavoiteluaineissa. Hyötyajoneuvojen voiteluainekaupassa BP on markkinajohtaja Euroopassa. BP:n markkina-arvo on n. 200 miljardia dollaria, liikevaihto n. 233 miljardia dollaria. Raakaöljyä pumpataan joka päivä n. 1,9 miljoonaa barrelia, maakaasua n. 8,6 miljardia kuutiojalkaa päivässä ja myynti on n. 5,5 miljoonaa barrelia jalostettuja tuotteita päivässä. BP palvelee n. 13 miljoonaa asiakasta joka päivä. BP keskittyy tuottamaan korkealaatuisia voiteluaineita. Käytössä on maailmanluokan asiantuntemus, kokemus ja voimavarat. BP-voiteluaineista löytyy tuotteet joka lähtöön, niin kevyeen kalustoon henkilö- ja pakettiautoihin kuin raskaaseen kalustoon ja maatalouskoneisiin. Uusi BP Terrac ­voiteluainevalikoima tuo uuden tekniikan edut maatalouteen. BP Terrac ­tuotteiden lippulaivana on uusi korkean suorituskyvyn omaava STOUmonikäyttö-öljy, jonka ominaisuuksia ovat huomattavat edistysaskeleet voitelukyvyssä. BP Terrac-voiteluaineiden valikoima kattaa käytännöllisesti katsoen kaikki maatalouskäyttöön liittyvät käyttökohteet ja tarjoaa yksilöllisiä tarpeita vastaavia korkealaatuisia ja hintansa arvoisia tuotteita. Koneenvalmistajien hyväksymät BP Terrac-voiteluaineet suojaavat laitteitasi, minimoivat käyttökulut ja parantavat tuotantokykyä, jolloin sinä voit maksimoida suorituskykysi. Lisäksi kaikki tuotteet tarjoavat laatua ja luotettavuutta, jota olet aina voinut odottaa BP:ltä.

Palkintona: BP 10W-30 Terrac Super Universal 208 litran tynnyri, huippu laadukas yleisöljy maataluskoneisiin, myös märille jarruille (OVH 509,-)

BP ­Arvonta

Leikkaa irti ja palauta kuponki johonkin toimipisteistämme ja olet mukana arvonnassa. Haluan tarjouksen BP-voitelu aineista. Kyllä EI Nimi Puhelin Osoite 14

Meiltä myös laadukkaat BP -voiteluaineet maatalous- ja maanrakennus koneisiin:

Moottoriöljyt Monikäyttö-öljyt Voimansiirto öljyt Hydrauliikka öljyt Rasvat

BP Tractor Universal 10W-30 yleisöljy Bp Tractor Oil Universal on korkealaatuinen SAE 10W-30 ­öljy, joka on kehitetty ratkaisemaan maatalouden voitelukohteet yhdellä öljyllä. Tractor Oil Univesalia suositellaan mm: Dieselmoottoreihin, Vaihteistoihin, hydrauliikkaan ja Märkälevyjarruihin. API CF-4/SF, API GL-5, MF 1127/1135/1139/1144, JD J20 A/C J27, Case IH M 1207,MIL-L2104D BP Diesel 10W-30 moottoriöljy Diesel 10w-30 on moniasteöljy, joka on tarkoitettu sekä diesel- että bensiinimoottoreille.. Lisäksi se tarjoaa seuraavat edut: Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön ja sopii myös ahdettuihin moottoreihin.. API CF-4/SF Vanellus C5 Global 15W-40 Korkealaatuinen, monikäyttöinen moottoriöljy, jota suositellaan sekä raskaisiin että kevyisiin dieselmoottoreihin ja soveltuu myös bensiinimoottoreihin. ACEA E2/B2/A2, API CG4/CF-4/CF/SH, MB 228.1, Volvo VDS, MAN 271, VW 501.01/505.00, Mack EO-L, MTU typ 2, MTU/DDC kat.1 BP Outdoor 32 Hydraliikkaöljy Korkealuokkainen hydrauliikkaöljy, jolla on korkea viskositeetti-indeksi ja tehokas lisäaineistus kulumista hapettumista ja korroosiota vastaan. BP Hydraulic Outdoor on kehitetty liikkuvan kaluston korkeapainehydrauliikkaan.. DIN 51 524 osa 2, Vickers I286-S, M-2950-S.

Terrac Super Transmission Terrac Super Transmission on traktoreiden voimansiirto öljy, joka on tarkoitettu power-shift vaihteistoihin ja voimansiirtoihin, joihin on yhdistetty märkäjarrut tai nestekytkin. Erityisen sopiva John Deere ja Case International kalustoon, joihin suositellaan alhaisen viskositeetin öljyjä. Suositellaan myös Volvo työkoneisiin, joissa on märät jarrut ja vaatimus WB 101., Massey Ferguson M1143, M1135 (huollot),Volvo WB 101, John Deere J20C, Caterpillar TO-2, API GL-4, Case MS 1207, SAE 10W-30, SAE 80W, ISO VG 68.Voidaan käyttää myös maatalouskoneissa, joissa vaatimus on Case MS 1209 Energrease L21 M Tappirasva EP-rasva, jossa on molybdeenidisulfidilisäaineistus (MoS2). Soveltuu käytettäväksi monissa off-road sovelluksissa, joissa alhainen nopeus/raskas kuorma sekä tärinä ko. tyypin rasvaa. Suojaa ruosteelta ja kestää vettä. NLGI 2 Perusöljyn viskositeetti 180 cSt Käyttölämpötila-alue -25 ...+130°C

25 ,-

/ 12 kpl laatikko

Energrease LS-EP 2 yleisrasva Korkealaatuinen, monikäyttöinen litiumperustainen rasva, jossa on EP-lisäaineistus. Soveltuu monille eri nopeuksille ja kuormille sekä eri lämpötiloihin. NLGI 2 Perusöljyn viskositeetti 180 cSt Käyttölämpötila-alue -25 ...+130°

28,-

/ 12 kpl laatikko

YLI 180 KG TOIMITUKSET RAHTIVAPAASTI KOTIIN ASTI ! SOITA JA KYSY TARJOUS!

15

RASVAA RATTAISIIN

199,-

Peräöljykannu TK11-900/1

330,-

Öljyn Pikavaihtaja TK01-243

275,-

Öljynjakelu laite TK01-900/3

465,-

Rasvapumppu TK01-070/1

45,45,ja TK01-081/1

Saattokannet TK01-081/2

Akkukäyttöinen rasvapuristin TK01-019

- Paineilmakäyttöinen rasvaprässi AMPRO TK01-010

395,-

- muovinen säilytys salkku

35,-

Pumput Imupumppu 500cm3........................................TK01-210 ..............17,Imupumppu 800cm3........................................TK01-211................21,Rotaatio pumppu .............................................TK01-200................35,vipuvarsipumppu ..............................................TK01-201................40,Rasvaprässin täyttöpumppu .............................TK01-100................73,Keskusvoitelujärjestelmän täyttöpumppu .......TK01-102/1 .......137,Kaulanippa suuttimet 4-leukainen BH102 ..........................................TK01-021...............2,50 3-leukainen BH103 ..........................................TK01-022...............2,50 Almite 3-leukainen B308730 ..........................TK01-023/1 ...............5,Injektio suutin ................................................TK01-031...............9,50 Rasvaprässin kumiletkut 300mm ..........................................................TK01-051................. 6,450mm ...........................................................TK01-050...................7,Öljynmittakannu sarja ......................................TK01-150................19,- 1 /2 / 5 litran kannut .............................. Tippakannu .......................................................TK01-124...................3,Tippakannu KABI ..............................................TK01-121.............. 25,-

Rasvaprässit SPAREX ..............................................................TK01-005...............9,90 - 400g patruunoille - 4-leukainen suutin ja kumiletku SAMOA yhdenkäden malli ................................TK01-001................30,ALMITE ............................................................TK01-002................48,Almite yhdenkäden minirasvapuristin ...........TK01-018................19,Rasvauspanospakkaus .......................................TK01-018/1 ...........7,90 Konemiehen voidenippa lajitelmat (toimitusohjelmastamme laaja valikoima erilaisia voidenippoja. KYSY!) Millikoot25kpl:tta .............................................YT00351/1.............8,25 Tuumakoot 24 kpl:tta.......................YT00351 ................9,50 Milli ja tuumakoot 95 kpl:tta 091010004 ....YT00654 .................45,Milli ja tuumakoot 335 kpl:tta .....................YT00657 ..............125,16

ALTO Neptune 3-41X

Tarvitsetko pientä, mutta tehokasta kuumavesipesuria ? Matalakierroksisella moottorilla ja erittäin pienellä polttoaineenkulutuksella varustettu Nilfisk-ALTO NEPTUNE 3 on ratkaisu pesuongelmiisi. Samalla saat täyden vastineen rahoillesi ja lisäksi pumpun, moottorin sekä poltinjärjestelmän, jotka edustavat alansa huippua. - Työpaine ............ 160 bar - Vesimäärä max .... 710 l/h - Vesimäärä min .... 280 l/h - Pesuletkunpituus... 15 m - Ergo pesukahva ja Tornado suihkuputki pikaliittimillä, - Letkulela

Polttoainepumput / mittarit / pistoolit Polttoainepumput : 12 V ................................................... TK01-257 ...... 24 V ................................................... TK01-258 ..... - 19mm letku 4 m, alumiininen pistooli - imusiivilä, letkukarat ja klemmarit

165,165,-

PIK269

3095,12/24V malli ................................... TK01-261 ....... - Tuotto 12V 45l/min, 24V 60l/min - Alumiininen pistooli, 19mm letku 4m - imusiivilä, letkukarat ja klemmarit 220 V mittarilla TK01-253 - Tuotto 12V 45l/min, 24V 60l/min - imuletku 2,5 m ja tankkausletku 2,5 m, - alumiininen pistooli - suodatin - imusiivilä, letkukarat ja klemmarit

- Pienet ulkomitat, mahtavat pesuominaisuudet

Märkä- ja kuivaimuri ALTO ATTIX on paras valinta ammattilaisille, jotka liikkuvat paljon. Ota ALTO ATTIX 3 mukaan ja siivoa jälkesi työn päätyttyä. Tunnet mahtavan imutehon ­ Paljon suuremman kuin osaat odottaa näin pienestä koneesta. - Teho (max) ........................................ 1500 W - Ilmamäärä .................................... 3600 l/min - Alipaine ...........................................230 mbar - Äänitaso ............................................59 dB(a) - Säiliö ........................................................ 27 l ALTO ATTIX 360-11 Imuri PIK31/0

200,-

380,-

360,-

Tankkauspistooli alumiini TK01-270

20,-

Tankkauspumpun mittari Nederman pesusuutin PIK89/1........................

105,-

TK01-260

190,17

Ohjaamon osat

Istuimet

Urakkanupit 15/30 asteiset ..................................................YT06430/YT06431 .....6,Peilit ja Varret Pyöreä Ø 125mm ........................................YT06220 ....................8,130*240mm kupera 12-15mm varteen .........YT06230 .................12,135*185mm suora .........................................YT06231 .................12,160*254mm kupera ........................................YT06232 .................17,210*300mm kupera ........................................YT06234 .................20,210*400mm .....................................................YT06235 .................25,238*330mm mm NH ja CaseIH......................F82014587 .............65,-

Mekaanisella jousituksella 75mm joustomatka - painonsäätö 60-120 kg - eteen-taakse säätö 120mm YT06447

100,-

Mekaanisella jousituksella 80mm joustomatka - painonsäätö 130kg asti - liukukiskosäätö 160mm - selkänojan kallistus 25 ast. - niskatuki ja kyynärnojat YT06451

Runsas valikoima myös varalaseja kysy! Peilinvarsi kaareva kor. 580mm lev. 470mm .YT06202 .................25,Peilinvarsi teleskooppi - min.400mm max. 600mm ............................YT06206 .................25,Ovenlukot ­ ja kahvat Ovenlukko yleismalli ........................................YT06400 .................13,- Valmet Palmu oik/vas ...................................YT06398/YT06399 ..21,- MF 200 ja 500 oik/vas................................YT06406/YT06405 ..33,Sisäkahva yleismalli..........................................YT06420 ....................8,Ulkokahva yleismalli lukolla ............................YT06422 .................19,-

390,-

Ilmajousitus 12v kompressorilla - tiedot muuten kuten edellä YT06452

600,30,-

Istuimen päällinen yleismalli - myös niskatuellisiin istuimiin YT06439 Jousittamaton malli esim. trukit, puutarhakoneet - eteen-taakse säätö 150mm Istuimen tasovaimennin "nytkä" YT06480/1 YT06448 Lasinpyyhkijän moottori yleismalli 12V Mitsuba .....................................YT05200 .................55,- 24V ................................................................YT05251 .................60,Lasinpyyhkijän varsi 400mm - kartio kirintä EI LIPSU ................................YT05300 ....................8,Ilma kiertoon - Puhaltimen moottorit, ensiasennuslaatua CaseIH XL-hytti ...............................................YT05031 ..............100,DB, Leyland vanhempi Secura .......................YT05036 .................65,Fiat Pininfarina hytillä MF600 srj...................YT05030 .................75,Ford LP-hytti, MF300-srj ..................................YT05060 .................80,Ford Q-hytti......................................................YT05029 ..............100,Valmet 500-1100 ja 520-1203 .......................YT05033 .................50,Valmet 05-srj oik./vas......................................YT05026/YT05027 ..35,Maaliruiskut Alasäiliöllä TK11-023 1 litran säiliö 2,1 mm suutin Yläsäiliöllä TK11-021 - 0,35 litran säiliö - 1,7 mm suutin

70,-

75,-

Merkkikohtaiset maalit 1 Litra Fiat Terracotta 15,Fiat Runkoruskea 15,Ford Sininen 15,Ford Vanne valkea 15,JD Vihreä 18,JD Keltainen 18,Pohjamaali ruosteenestolla

400 ml spray Ohenne 11,1 litra 6,50 11,11,- 10 litraa 25,11,9,9,14,10,YT6302 YT6301

Tässä vain osa merkkikohtaisista väreistä Kysy lisää !!! 18

35,-

55,-

Varoitusmajakat 12V, joustava jalka, tappi kiinnitys, - sis. 12V polttimon .......................................FF47008731 ...........38,12V, Magneetti kiinnitys, sis. 12V polttimon...FF2010665 .............50,12/24 V, Magneetti kiinnitys, ei sis. polttimoaYT02985 .................50,12/24, Tasapohja kiinnitys, Xenon malli .........YT02984 .................70,12 ja 24V mallit 400mm pitkä YT02993/1 / YT02993/2 140,12V 742mm pitkä ...........................................YT02991 ..............335,-

Tasavirta laturit Pikku Lucas Ford 1000 srj. - kierroslukumittarin lähtö..............................YT04000 .................75,Pikku Lucas, MF, Valmet, DB, IH, Fordson, Leyland .........................................YT04001 .................55,Muista myös latausreleet Vaihtovirta laturit 18 ACR Huom UUSI ei kunnostettu 45A ........YT04002 .................55,Yleismalli käy 18 ACR paikalle 70A................YT04008 .................70,Fiat 90 srj, L-srj. 65Amp .................................YT04009 ..............125,Fiat 580-780,80-90 55 Amp. ..........................YT04023 ..............110,Valmet 65Amp ..................................................YT04020 .................90,-

Majakan tapit Hitsattava..........................................................YT03005 ....................7,Kulmamalli ........................................................YT03005/1..............10,Kierrettävä ........................................................CI00395 .....................8,NH TM,TS,M/60-srj:t .........................................YT03006 .................22,Valmet .............................................................YT03007 .................25,Ylileveän valosarjat Käy mm. NH TM/TSA ......................................YT00998 ..............160,Käy mm. NH TSA ..............................................YT00998/3...........230,Kysy myös muut mallit !! Peruutuskamera sarja. 12/24 V - 5" mustavalkonäyttö mikrofonilla, - 20m kaapelia pistokkeineen

240,500,-

Perruutuskamera sarja - litteä värinäyttö 7" 18 metrin kaapeli, vesitiivis

Solenoidit Fiat Marelli .......................................................YT04495 .................38,DB, Ford, MF, Valmet, IH,...................................YT04502 .................22,Virtalukot "Lucas" malli IH,DB,MF,Valmet.........................SÄ04-030 ................15,CaseIH XL-mallit ...............................................SÄ04-031 ................55,Case 5120-520 .................................................CI00052 ..................55,LAAJA VALIKOIMA YLEIS- JA MERKKIKOHTAISIA KATKAISIMIA KYSY

Päävirtakatkaisimet Startti moottorit CaseIH 275,276,414,434 .................................IHUSÄ1-001E .......150,CaseIH 74,84,85,95 ja 4200 sarjat ................IHUSÄ1-001A .......150,CaseIH saksalaiset ............................................IHUSÄ1-001G .......265,DB 850,880,950,990 MF 4-syl........................DBUSÄ1-001B ......150,Ford 2000-7710 ...............................................FOUSÄ1-001A ......150,MF100,200,300,500,600 3000-srj. ..................MFUSÄ1-001A ......140,MF 3-syl............................................................MFUSÄ1-001Z.......140,Valmet, Zetor ...................................................VAUSÄ1-001Z .......140,CD-AUTOSTEREO 4X45W SONY CDX S11 - monipuoliset ominaisuudet, kello - toistaa CD, CD-R ja CD-RW levyt - 3-alueinen taajuuskorjain Rajoitettu erä

SÄ04-020 .................8,SÄ04-021 ................30,-

110,-

19

Pitoa voimansiirtoon

Ohessa muutama esimerkki - kysy tarjous kytkinpaketista omaan koneeseesi !! Kytkinasetelmat kaksoiskytkin Case 523,624,724,745,824,844,845 - 280/300mm ................................................IHUKY2-020C .......450,Fiat 80 ja 90- srj:t 11" Luk. Massa ...............FIUKY2-020Z ........380,MF 35-65 9/11" harva boori..........................MFUKY2-020A ......250,MF 165,390,590,590 10/12" - tiheä boori (Z25) ........................................MFUKY2-020C ......275,Leyland 11/11" 10/60->482 ......................LEUKY2-020A.......420,Kytkinasetelmat yksöiskytkin CaseIH englantilaiset 11".................................IHUKY1-020B .......100,Ford 4 ja 6 sylinteriset 12"............................FOUKY1-020E ......145,Ford 4 ja 6 sylinteriset 13"............................FOUKY1-020H ......140,-

Kytkinlevyt Case 74,75,84,85 ja 95- srj:t 6-lapainen 280mm...........................................IHUKY1-030D.......125,Dexta, Super Dexta 11"...................................DEUKY1-030A .........70,Ford 3- syl. 11"................................................FOUKY1-030B .........80,Ford 4 ja 6- sylinteriset 13" ..........................FOUKY1-030L ......110,Ford 4-syl 12" ................................................FOYKY1-030F ..........85,MF100,200,500 ja 600- srj:t 12"...................MFUKY2-030C .........70,MF3050-3090 13" massa ................................MFUKY1-030M ........90,Nuffield,Leyland 11".........................................LEUKY2-030D .........65,Painelaakerit Case 454-885 ...................................................LAL1177 .................40,DB Case ............................................................LAL1170 .................48,MF,Ford..............................................................LAL1172 .................30,CaseIH, Leyland, Nuffield, Valmet painehiili .....LEYKY1-135A ..........35,-

Nelivedon booriholkit CaseIH APL 330 Z21 ........................................IHUNV6-020A..........85,APL 335 Z24 .........................................IHUNV6-020B .........90,-

20

Ohjaukset välyksettömiksi

Raidetangonpäät nelivetoisiin

DB 1290-1490 Carraro akseli vasen ulompi DBUNV5-024 oikea ulompi DBUNV5-023 Fiat 80/90 srj:t ulompi FIUNV5-080C MF 298,365-399,575-595,689,699 (o/v) MFUNV5-080C Valmet 505-905,6000-8400 Sigeakseli sisempi VAUNV5-091A ulompi VAUNV5-080G

Raidetangonpäät takapotkuihin

DB 880-1390 (o/v) ulompi DBUET5-010A

CaseIH 74,85,95 ZF akseli (o/v) ulompi IHUET5-030B CaseIH 74,85,95 ZF akseli (o/v) sisempi FOUNV5-099A Fiat 80/90 srj:t DB 14941690,Valmet 02,03,05srj:t VAUNV5-080B

25,25,75,75,29,-

18,-

50,-

15,15,15,22,17,18,22,-

Ford 4-sylinteriset asen ulompi lovilla FOUET5-020F Ford 4-sylinteriset oikea ulompi lovilla FOUET5-010G Ford 4-sylinteriset sisempi putkella FOUNV5-085A Ford 4-sylinteriset sisempi kierteelläFOUET5-050A MF 100 sarjat oikea sisempi MFUET5-110A MF 100 sarjat vasen sisempi MFUET5-060B

22,-

Dexta sivuraidetangon nivel etummainen DEUET5-100A Dexta sivuraidetangon nivel takimmainen DEUET5-110A CaseIH 74,75,84,85-sarjat ulompi lovella IHUET5-010A

45,48,-

22,-

25,-

HUOM ! Tässä vain pieni osa valikoimastamme ­ KYSY LISÄÄ

15,-

Kitkapinnat kuntoon

CaseIH 74,75,84,85-sarjat sisempi kierre IHUET5-020A Ford 4000,4600,4610 vasen lovilla FOUET5-020C

15,-

22,-

Ford 4000,4600,4610 oikea kierre FOUET5-010E

Jarruhihnasarjat (sis. hihnat ja niitit) Ford 2000-3610 FOUJA1-020A Major MAUJA1-020A

Jarrulevysarjat

(sis.levyt 1-puolelle ja niitit) Major,Leyland,IH, 6 1/2" halkaisija MAUJA2-020A MF, CaseIH, Valmet MFUJA2-020A

Jarrulevyt märille jarruille

Ford 5000-8210 FOUJA2-001A MF 100-srj:t, Valmet 505-905,655855,6000-8400 srj MFUJA2-001A

20,-

MF 20-240 ja Dexta MFUJA1-020A

15,40,-

22,22,-

25,-

20,-

Muista myös ! Jarrusylinterit ja ­ tiivisteet, vetotangon kumit, Jarrunesteet ja Jarruöljyt 21

Siirtopumput Iskuun

BD 990-1690 (ei 1190) lasikupilla ................DBUSY2-030B .......40,CaseIH 250-444 ...............................................IHUSY2-030B ..........35,Dexta, ei lasikuppia .........................................MFUSY2-030C..........30,Fiat 3- ja 4- sylinteriset ...............................FIUSY2-030B ...........25,Fiat 5- ja 6- sylinteriset .................................FIUSY2-030A ...........30,Ford, Valmet - (siirtopumppu syöttöpumpussa kiinni) ........FOUSY2-030A..........25,Major ei lasikuppia ..........................................MAUSY2-030A .........35,Major lasikupilla ...............................................MAUSY2-030B .........40,MF 200,300,500,600 ja 3000 srj:t 4-pulttinen ...............................MFUSY2-030H .........30,MF 35 23C nuorempi ......................................MFUSY2-030A .........40,MF 35,135 lasikupilla ......................................MFUSY2-030B .........37,MF 135,148,240 ei lasikuppia ........................MFUSY2-030C..........30,Leyland,Nuffield ................................................LEUSY2-030A ..........35,Siirtopumppu sähköinen yleismalli mm. CaseIH 12V ...............................................IHUSY2-030A ..........50,-bensa/diesel 130l/h

Ilmavuodot kuriin Suihkuputki sarja Ford 3-syl. jakajapumpulla FOUSY1-020A..........40,Ford 4-syl.jakajapumpulla ..FOUSY1-020B .........60,Ford 4-syl.rivipumpulla ......FOUSY1-020C ..........60,P.A.suodattimen runko UNF-kierteet 1-suod...FOUSY2-050A.............5,2-suod...FOUSY2-050B .........30,Polttoainehana Major, Ford 2000-5000 ..........MAUSY2-010A .........12,P.A. Suod. lasikuppi tasapohjainen ...................MFUSY2-085C.............6,P.A. Suod. lasikuppi kuperapohjainen - reikä 17mm ..................................................MFUSY2-085B ............6,P.A. Suod. lasikuppi kuperapohjainen - reikä 9mm "bosch" ......................................CI00762 ................ 12 ,CAV 296 Suodatin 6-kpl pakkaus ...................MP409 ......12,-/6kpl:tta

PAKOPUTKET CaseIH 84,85 ja 95 srj:t .................................YT09522 .................48,Fiat 3- ja 4-syl.................................................YT09502 .................60,Fiat 5- ja 6-syl ................................................YT09501 .................85,Ford 2000-5000 ...............................................YT09550 .................35,Ford 5600,5610,600,6700 ...............................YT09551 .................60,Ford 6610 ­ 7710..........................................YT09552 .................60,Major , DB 30-950 ja CaseIH 240-444 ..........YT09540 .................35,MF 20-135, Dexta ............................................YT09570 .................29,MF65-188 .........................................................YT09573 .................35,MF 265-690 .....................................................YT09571 .................55,22

Pakoputken hatut 57mm ...............................................................YT00140 ................5,90 70mm ...............................................................YT00141 ................5,90 83mm ...............................................................YT00142 ................5,90 76mm ...............................................................YT00146 .................14,Pakoputken hatut vastapainolla 57mm ...............................................................YT00143 ....................9,63,5mm ............................................................YT00144 .................10,70mm ...............................................................YT00145 .................12,76mm ...............................................................YT00146 .................14,-

Viilennystä moottorille

Jäähdyttimet Ford 4-syl..........................................................FOUJÄ1-001A .......195,Ford 3-syl,.........................................................FOUJÄ1-001B.......165,Ford 10 srj. lauhduttajalla .............................FOUJÄ1-001C .......285,MF 135,148 ......................................................MFUJÄ1-001C .......155,MF165,765 ........................................................MFUJÄ1-001E.......175,DB990-996,1210,1212 .....................................DBUJÄ1-001A.......295,-

Termostaatit Ford , MF,DB 78 ja 82 asteinen 54MM ..........MFUJÄ3-020B ..........................................................................MFUJÄ3-020C .............8,Zetor/Ursus 77ast 67mm .................................ZEUJÄ3-020A ........20,-

Vesipumput CaseIH 74,84,85 srj:t,MX3210-4240 ...............IHUJÄ3-001A...........75,CaseIH 46,55,56-srj:t .......................................IHUJÄ3-001E...........90,DB 990-996,1290,1390,1410,1412 ................DBUJÄ3-001B .........70,Dexta,Volvo .......................................................DEUJÄ3-001A..........60,Fiat 580,680,780 .............................................FIUJÄ3-001C ........110,Fiat 55-90->140-90 --> 92 .........................FIUJÄ3-001E ...........85,Ford 2000-7000, 10-srj 1-urainen ..................FOUJÄ3-001B..........55,Ford 10 srj. 2-urainen .....................................FOUJÄ3-001A ..........80,Major ...............................................................MAUJÄ3-001A .........55,MF35-240,Leyland osittain ...............................MFUJÄ3-001A..........45,MF65,165,765 (203) ........................................MFUJÄ3-001C ..........70,MF 100 srj:t, IH475 .........................................MFUJÄ3-001D .........50,MF 300 ja 3000 srj:t ......................................MFUJÄ3-001L ..........90,Valmet 05-srj ....................................................VAUJÄ3-001C .......160,-

Lämpömittarit MF100-srj,Dexta,Major ......................................MFUOH1-030D........25,MF 240-590 .....................................................MFUOH1-030A ........20,-

Tuulettajan siivet Ford 6-lapainen (käy 4-lapaisen sijaan).........FOUJÄ3-080A ..........35,MF 165-675 (A4.212) etummainen ................MFUJÄ3-080A..........12,takimmainen ...............MFUJÄ3-090A..........12,-

Vesiletkut Ylävesiletkut Ford 2000-7700 ...............................................FOUJÄ2-001B.............8,MF 165-188 (A4.248) ......................................MFUJÄ2-001G ............8,Fiat 580-980 55-90 110-90 ...........................FIUJÄ2-001C ...........12,Alavesiletkut Ford 2000-4600,3910-4610 ............................FOUJÄ2-010C ..........12,Ford 5000-6700, 5610-7610...........................FOUJÄ2-010A ..........12,MF 165-168,265-575 .......................................MFUJÄ2-010K.............9,Fiat 580,780,880 55-90 140-90 ....................FIUJÄ2-010Z ..............6,-

23

Terapia rattoreihin

Maskit Major ilman ritilöitä Major maskin ritilät Jäähdyttimet Major

Dexta ilman ritilöitä Dexta maskin ritilät

495,85,395,- 170,85,- 170,-

MF20 maskin keski MF20 maskin ritilä

215,195,225,Dexta MF200

Työkalulaatikot Major

Massey Ferguson

32,32,28,Dexta

Konepellin salvat Major (vanhemmat)/Dexta Super Major/Super Dexta

Lokasuojat

19,50 19,50

Lyhdyt Major oikea tai vasen

155,- 165,- 160,Astinlaudat

Dexta oikea tai vasen

Major Super oikea tai vasen

MF 20 (alkup.tyyli) o/v

165,-

Ajovalolyhty 12620 polttimolla (poltin sis. hintaan)

120,- 95,95,Major pari Vesiletkut Major ylävesiletku alavesiletku täyttöletku

Dexta pari

Major Super pari

Ajovalolyhty,Major, kiinni- 4 " umpio pyöreä mm. tys jallalla oik/vas vanhat MF 165:t

25,35,-

Lokasuojavalo alkuperäistyylinen mm. MF

35,-

30,-

Merkkikohtaiset maalit: Major Fordson Blue 1 litr. Major vanne oranssi Nuffield Oranssi 1 litr MF 20 Harmaa

7,8,- 11,12,50 10,- 11,9,- 6,50

alavesiletku alavesiletku MF20 ylävesiletku 24

Dexta ylävesiletku

alavesiletku TEA20/

15,18,15,18,-

Istuimet

Ohjaamon osia

Istuimen pehmuste Major (sis.istuin-ja selkänoja osan) Istuimen pehmuste MF (sis.istuin- ja selkänoja osan)

Major Ohjauspyörä MF20 Ohjauspyörä (metalli puolat) MF 35 ja 65 Ohjauspyörä

75,55,29,-

75,75,-

MF20 Öljynpainemittari (alkup.tyylin.) Dexta Lämpömittari Major kierroslukumittari (alkup.tyylin) (alkup.tyylin)

55,-

195,Johtosarjat

Ford 2000-7000 alkup.tyylinen

MF-20 peltinen 9reikäinen

28,-

55,- 125,-

Nostolaitteen osia

125,- 130,- 110,145,- 130,- 110,Major Power/Super MF-20 Bensa/Petrooli sytytys/kaasutin

Major

Dexta 57-4/60

MF-20 Diesel

Super Dexta 11/62-64 MF-20 Bensa/petrooli

Major hydrauliikan tiiv srj. Tiivisteet nostol. kanteen, ja -sylinteriin ja hydr. pumppuun Dexta hydrauliikan tiiv srj. Tiivisteet nostol. kanteen, ja -sylinteriin ja hydr. pumppuun

32,32,-

Major nostolaitteen MF20,MF35,Dexta poikittaisakseli nostovarsi säädettävä Major Nostolaitteen kynkkä o/v /kpl

100,- 100,105,- 100,Major nostovarsi säädettävä

Tulpanjohtosarja Virranjakajankansi

44,40,6,50

Pyörijä

8,7,50 30,Katkojan kärjet Sytytyspuola

Kondensaattori

Kaasuttimen korjaus srj. Zenith Kaasuttimen koho

58,21,-

Polttoainetankit

190,- 205,- 265,25

TE20 ja TEA 20 2-lähtöinen

TED20 2-kammiota

TEF20

SOITA JA KYSY LISÄÄ TÄSSÄ VAIN PIENI OSA TARJONNASTAMME..TAI Katso lisää kotisivuiltamme www.lh-osa.fi sivuilla paljon osia mm. Harmaa Ferguun, Dextaan ja Majoreihin

New Holland ja CaseIH Vaihtokoneet

IISALMI

CASEIH 844 XL -82 5720h 10.800,- sis alv

CASEIH 885 -90 2000h 13.500,- sis alv

David Brown 996 -77 5480h 3.500,- sis.alv

FIAT 80-90 DT -89 5600h 16.000,- sis alv

FORD 6810 -90 7200h 18.500,-sis alv

MASSEY FERGUSON 4270 ja NEW HOLLAND TM155 PCTG ja Quicke -97 3090h 36.000,- sis alv TRIMA -04 2650h 78.000,- sis alv

ZETOR 6245 -90 2830h 11.000,alv 0

Vaihtokoneiden rahoituskampanja

VALMET 715/VILA 712 -87 16.000,- alv 0 ZETOR 6245 -90 2830h 11.000,- alv 0

- OSTA NYT MAKSA SYKSYLLÄ

Voimassa tämän aukeaman vaihtokoneisiin 30.6.2006 saakka. Kaupanteossa käsiraha 30% tai vaihtokone Ostajan velan korko on 0 % p.a. kampanja-ajalta 30.11.2006 saakka (asiakkaalta peritään ainoastaan perustamiskustannus 125 ,-) 30.11.2006 voit päättää maksatko koneen kuluitta kertasuorituksella tai niin halutessasi voit myös siirtää koneen pääoman Nordea Rahoituksen osamaksusopimukselle valitsemallesi ajanjaksolle. KYSY LISÄÄ MYYJILTÄMME.

Hannu Ryhänen 0400-173 787 IISALMI

Eero Korhonen 0400 651 502 IISALMI

26

JOENSUU

Case IH 895, etuk. Quicke 2300, -91, näpsäkkä kuormainkone, 17.000,-sis.alv

CaseIH CS94, -98, sähkönostolaitteet, pikavaihde, ajettu 2200h,31.598,- sis. alv

New Holland L 95 TD, -99, ajotietokone, millirenk.,ilmistuin, ajettu 2200h, 31.720,-sis.alv

New Holland TM150 PC TG, -02, etuvoiman otto, etunostolaite, siisti, ajettu 2900h, 60.000,-sis.alv

Valmet 502, ek.vilske1000, -75 täysin läpikäyty ja kunnostettu valtsu, koneremppa -99 kuitit on, täyd.kytkin paketti mukaan, ajettu n.6000h, hinta 7.500,-. alv 0

Valmet 504 , -83 siisti sisältä ja päältä, alkup.suodatinsarja mukaan, ajettu 4450h, hinta 8500,-. alv 0.

Valmet 702 + UM355, -76, ojakauha ja kynsikauha, nyt edullisesti ojanperkuuseen, hinta vain 8.000,-. sis.alv

Valmet 6400 Hi-Trol, Vila 950ek., -99, siisti ja hyvin pidetty, säännöllinen huoltohist. ja huoltokirja löytyy, millirenkaat, yläajovalot, ilmaistuin, ajettu 2900h, 39.500,-. sis.alv

Zetor 9145, -88, tilava hytti, asiallinen kunto, 1 -omistaja, hyvä metsäkone, ajettu n.8000h, 13.000,-alv 0.

Heikki Piiroinen 0440 742 048 JOENSUU

KUOPIO

Case IH 685 -89 aj 5000h, asiallinen peli, H 12 900,- sis. alv:n

Valtra T 120 -04 aj 900h, millirenkaat, vaihtoehto uudelle. KYSY H 59000,- sis. alv:n TULOSSA OLEVAT New Holland TM 120 Classic /MP-lift 245 -04 aj 1800h, 20.8 renkaat, siisti 49000,- sis. alv:n vapaa toukokuussa

New Holland TS 100 ES PS -03/ MP-LIFT 250 aj vain 2300h, ilmastointi, kaikki herkut siisti H 45 500,- sis. alv:n

M-F 5465 -04 aj 800h, millirenkaat, pikavaihde, sähköhydr. suunnanvaihto. kuin uusi H 49000,- sis. alv:n

New Holland M 135/ Trima 4,70 -98, 6.pikavaihdetta, kaikki herkut 140din hv.. H 49900,- sis alv:n (asiakkaan lukuun)

New Holland TM 155 PC/Quicke 980 +Karitek alaterä -04 täydellinen tienhoitokone, mm kawasakin nokkapumppu, ajopiirturi ja paljon muuta.. H 79500,- sis. alv:n

Asko Partanen 0400 881 931 KUOPIO

27

www.lh-osa.fi IISALMI

Teräskatu 3 74130 Iisalmi puh 020 743 9943 fax 020 743 9944 päivystys 0400 171 981 e-mail [email protected] avoinna: Ma-Pe 8-17 La 9-13

Hannu Tissari 020 743 9945

Jouni Kämäräinen 020 743 9948

Eero Kattainen 020 743 9947

Toni Rytkönen 020 743 9942

Arto Rissanen 020 743 9946

JOENSUU

Raatekankaantie 23 80100 Joensuu puh 020 743 9960 fax 020 743 9961 e-mail [email protected] avoinna Ma-pe 8-16

Heikki Kupiainen 020 743 9962 Heikki Piiroinen 020 743 9965

KUOPIO

Takojantie 10 70900 Toivala puh 020 743 9930 fax 020 743 9931 e-mail [email protected] avoinna Ma-Pe 8-17

Jouko Eskelinen 020 743 9932 Marko Husso 020 743 9940 Asko Partanen 020 743 9957

28

Information

lh-osa lehti 4.06.indd

28 pages

Find more like this

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

1265728