Read Microsoft Word - BankaDheFinanca-Tek.doc text version

UNIVERSITETI I PRISHTINËS FAKULTETI EKONOMIK Lënda: Marketingu

Grupi: Banka dhe Financa / tek

Bartës i Lëndës: Prof.Dr.Nail Reshidi

Nr. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

Emri dhe Mbiemri Nr. Indeksit Kollk.1 Kollk.2 Piket Nota Aferdita Selimi 05/867 70 70 70 7 Alban Jashari 05/071 86 100 93 9 Albana Bytyqi 05/045 100 100 100 10 Albana Nivokazi 05/017 71 0 35.5 5 Albana Rashica 05/1111 85 85 85 9 Albulena Maloku 05/059 100 95 97.5 10 Amir Magashi 05/015 100 100 100 10 Arbnor Gashi 05/539 90 85 87.5 9 Arbnore Dvorani 05/367 90 100 95 10 Ardian Dushica 05/577 58 63 60.5 7 Ardiane Shabanaj 05/141 98 88 93 9 Ardita Duraku 05/1091 100 100 100 10 Arjeta Islami 05/549 90 100 95 10 Arlind Rexhepi 05/183 55 90 72.5 8 Arlinda Mazreku 05/037 100 95 97.5 10 Armend Shala 05/1099 90 78 84 9 Artan Gashi 05/455 54 60 57 6 Besart Demaj 05/553 70 0 35 5 Besart Morina 05/167 50 0 25 5 Besarta Berjani 05/1105 90 100 95 10 Besarta Vishi 05/057 100 80 90 9 Besmire Aliu 05/135 88 97 92.5 9 Blerim Metaj 05/543 50 42 46 5 Dhurate Limani 05/055 100 95 97.5 10 Donjeta Zogiani 05/925 91 76 83.5 9 Driton Bytyqi 05/069 54 57 55.5 6 Edona Emini 05/177 70 83 76.5 8 Egzona Zejnullahu 05/005 100 100 100 10 Elmedine Bilurdagu 05/1251 100 75 87.5 9 Fadil Bytyqi 05/1603 83 82 82.5 9 Fatmire Ahmetxhekaj 05/081 90 92 91 9 Faton Ismajli 05/023 51 75 63 7 1

__________________________________________________________ Rezultatet nga Kolokviumi i parë, i dytë dhe nota përfundimtare nga lënda e Marketingut

33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74

Fidan Sabedini Fitore Shala Fjolla Bakalli Florim Veliu Furtuna Kallaba Gazmend Mavriqi Gazmir Rrahmani Gentian Thaci Gentiana Idrizi Gezim Qazimi Gezime Muli Gresa Kadriu Gresa Sopa Ibadete Ajvazi Imer Berisha Jehone Veseli Krenare Telqiu Kushtrim Klaiqi Kushtrim Reka Kushtrim Shkodra Labinota Limani Majlinda Zhaveli Mejreme Kurshumliu Merita Asllani Mimoza Fejzullahu Mimoze Selimi Mirishane Hysiqi Muhamet Sopa Muharrem Hasani Mulhaxhe Maksuti Muse Avdijaj Naser Veliu Nderim Morina Nimon Gecaj Nita Jani Pranvera Hoxha Qendresa Duraku Qendresa Morina Qendresa Oshlani Rrezarta Zeqa Semrane Veseli Shpend Nishefci

05/185 05/089 05/027 05/019 05/1215 05/155 05/215 05/049 05/147 05/181 05/083 05/111 05/009 05/161 05/095 05/865 05/007 05/601 05/0121 05/075 05/065 05/153 05/143 05/031 05/1531 05/1109 05/051 05/063 05/1195 05/1511 855 05/073 05/145 05/849 05/003 05/101 05/887 05/535 05/087 05/077 05/1497 05/142

80 100 100 90 79 60 100 50 82 90 93 58 90 90 93 100 100 75 90 84 83 76 92 75 60 100 90 95 78 90 63 75 75 65 100 95 100 84 88 95 60 82

100 100 98 90 30 58 100 0 83 100 95 45 78 82 83 95 100 80 85 86 46 45 90 100 68 93 72 71 53 75 48 60 68 51 60 95 100 90 88 75 27 62

90 100 99 90 54.5 59 100 25 82.5 95 94 51.5 84 86 88 97.5 100 77.5 87.5 85 64.5 60.5 91 87.5 64 96.5 81 83 65.5 82.5 55.5 67.5 71.5 58 80 95 100 87 88 85 43.5 72

9 10 10 9 5 6 10 5 9 10 9 5 9 9 9 10 10 8 9 9 5 5 9 9 7 10 9 9 7 9 5 7 8 6 8 10 10 9 9 9 5 8 2

__________________________________________________________ Rezultatet nga Kolokviumi i parë, i dytë dhe nota përfundimtare nga lënda e Marketingut

75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Shpresa Gashi Shpresa Miftari Shqipe Avdiu Teuta Cunaku Teuta Gashi Teuta Shala Tringa Berisha Valbona Canolli Valmire Saraci Vigan Peci Visar Myrtaj Ylber Ejupi Zade Halilaj Zana Bajrami Zeliha Asanaj Zenel Citaku

05/133 05/863 05/061 05/085 05/597 05/1115 05/113 05/067 05/179 05/021 05/653 05/717 05/115 05/1095 05/107 05/105

67 100 100 90 98 56 95 82 100 100 73 73 92 95 75 62

70 100 90 90 90 70 75 40 82 100 65 22 83 67 93 0

68.5 100 95 90 94 63 85 61 91 100 69 47.5 87.5 81 84 31

7 10 10 9 9 7 9 5 9 10 7 5 9 9 9 5

Konsultimet do te mbahen me 22.01.2009. nga ora 14:0015:30. Prishtinë, më 21 janar 2009

Me nderime:

Prof. Dr. Nail Reshidi

__________________________________________________________ Rezultatet nga Kolokviumi i parë, i dytë dhe nota përfundimtare nga lënda e Marketingut

3

Information

Microsoft Word - BankaDheFinanca-Tek.doc

3 pages

Find more like this

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

350238