Read nain_neulot_lapasen.pdf text version

NäiN Neulot lapaseN

Koko 110cm(nainen)mies Langanmenekki 7 Veljestä 100(100)150 g Sukkapuikot Novita nro 3 ½ tai käsialan mukaan. Mallineuleet Joustinneule suljettuna neuleena: neulo *2 o, 2 n*, toista *-*. Sileä neule suljettuna neuleena: neulo kaikki krs:t oikein. Tiheys 21 s sileää neuletta = 10 cm

Lapastaulukot Nalle-, 7 Veljestä- ja Isoveli-langalle löydät osoitteesta

www.novita.fi ->Neuleohjeet ->Valitse oikea koko.

Klikkaa sivuille!

1.

Vasemman käden lapanen Luo 32(44)48 s ja jaa s:t neljälle puikolle. Krs:n vaihtumiskohta on IV ja I puikon välissä. Neulo suljettuna neuleena joustinneuletta 10(11)12 cm.

Neulo sileää neuletta 2 krs: ta. Aloita sitten peukalokiilan lisäykset: neulo I puikon s:t ja II puikon s:illa oikein kunnes puikon lopussa on 4 s. Tee lisäys (= ota kahden s:n välinen lankalenkki vasemmalle puikolle ja neulo se kiertäen oikein), neulo 2 s oikein, tee lisäys ja neulo 2 s oikein. Jatka sileää ja toista kiilan lisäyksiä joka 3.krs vielä 3(5)6 kertaa. Kiilan s-luku lisääntyy aina 2 s:lla. Kun olet tehnyt lisäykset valmiiksi, neulo 1 krs ja sitten seuraavaa krs:ta kiilan alkuun. Siirrä kiilan 10(14)16 s apulangalle odottamaan. Kärkikavennukset: neulo I sekä III puikon alussa 1 s oikein, tee ylivetokavennus (=nosta 1 s oikein neulomatta, neulo 1 s oikein ja vedä nostettu s neulotun yli) ja tee II sekä IV puikon lopussa 2 s oikein yhteen, 1 s oikein. Tee tällaiset kavennukset joka krs kunnes työssä on jäljellä 8 s, katkaise lanka, pujota se loppujen s:iden läpi ja päätä hyvin.

2.

3. 5.

Peukalo Ota apulangalla odottavat s:t työhön ja poimi niiden lisäksi peukalon juuresta 2 s. Jaa nämä 12(16) 18 s 3 puikolle ja neulo suljettuna neuleena sileää. Kun olet neulonut 3,5(5)5,5 cm tai kun peukalon kynnestä näkyy puolet, tee kärkikavennus. Eli neulo joka puikon lopussa 2 s oikein yhteen kunnes työssä on jäljellä 4 s. Neulo sitten 1 s ja nosta muut s:t sen yli vasemmalta oikealle, päätä hyvin.

4.

Luo kiilan kohdalle 2 uutta s:aa ja jatka sileää kunnes kämmenosan pituus joustimesta eteenpäin mitattuna on n. 11(16)17 cm tai kunnes etusormi jää peittoon.

Oikean käden lapanen Neulo vasemman lapasen peilikuvaksi eli tee peukalokiila 2 s:n päähän III puikon alusta.

© Kopiointi ja käyttö kaupallisiin tarkoituksiin kielletty.

6.

Information

1 pages

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

2484


Notice: fwrite(): send of 204 bytes failed with errno=104 Connection reset by peer in /home/readbag.com/web/sphinxapi.php on line 531