Read Microsoft Word - Document1 text version

OHJEITA RAKENNEKYNSIEN OTTAJALLE: - Rakennekynsi tehdään oman luonnollisen kynnen päälle mm. akryyliä tai geeliä käyttäen. Rakennekynsi on noin 60 kertaa omaa luonnonkynttä vahvempi. - Rakennekynnet ovat hyvä apu esimerkiksi kynsien pureskelijoille. Myös liuskottuvista tai heikoista ja ohuista kynsistä saadaan kauniit, pitkät ja kestävät rakennekynsien avulla. Rakennekynsien tekoa varten ei omissa kynsissä tarvitse olla pituutta. - Kynsien pituutta ja muotoa voidaan muokata asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Rakennekynsistä ei ole pakko tehdä pitkiä vaan aivan yhtä helposti saat lyhyet ja erittäin luonnollisen näköiset kynnet. - Kynteen saadaan pituutta joko tippiä (luonnonvaalea tai läpinäkyvä omaan kynteen liimattava jatke) tai muottia käyttämällä. - Luonnollisen lookin lisäksi valittavissa on esimerkiksi ranskalainen manikyyri, värillinen kärki, valikoima erivärisiä hileitä kynsien koristeluun tai vaikkapa glitter liukuvärjäys. - Halutessasi voit ottaa myös koekynnen. Tällöin Sinulle rakennetaan ainoastaan yksi kynsi tippiä tai muottia käyttäen. Näin saat helposti tuntuman siihen miltä rakennekynsi tuntuu ja näyttää ja kuinka kestävä se on. - Kauniit kädet huomataan! Rakennekynsien avulla kätesi ovat aina siistin ja huolitellun näköiset. Rakennekynsien pysyvyyteen vaikuttavat monet eri asiat ja kaikkiin niihin ei kynsien tekijä tai ottaja voi vaikuttaa. Tässä kuitenkin muutama neuvo joiden avulla omalta osaltasi varmistat, että rakennekyntesi säilyvät kauniina ja hyväkuntoisina: - Käy säännöllisesti huollossa. Normaali huoltoväli on 3 - 5 viikkoa oman kynnen kasvunopeudesta riippuen. Rakennekynsien huolto on välttämätöntä ja ne eivät siis ilman huoltoa pysy moitteettoman kauniina esimerkiksi kahta kuukautta laiton jälkeen. - Oikein käytettyinä ja huollettuina rakennekynnet ovat erittäin kestävät. Jos sinulle kuitenkin tulee ongelmia huoltojen välillä, niin ethän yritä liimata/korjata kynttä itse vaan tulet käymään luonani ja selvitämme yhdessä mistä ongelma johtuu ja oletko oikeutettu maksuttomaan takuukorjaukseen. - Oman- ja rakennekynnen raja yleensä kasvaa näkyviin huoltojen välillä. Voit häivyttää tätä rajaa itse kevyesti viilaamalla rajakohtaa ja levittämällä kynnen päälle läpinäkyvää kynsilakkaa. Varo kuitenkin viilaamasta omaa luonnollista kynttäsi. Ota myös huomioon, että liian voimakas viilaaminen saattaa edesauttaa ilmaantumista. Tähän siistimiseen tarvittavat viilat ja tuotteet voit ostaa liikkeestämme. Kysy tarvittaessa tarkempia ohjeita henkilökohtaisesti. - Rakennekynnet ovat siis kestävät, mutta eivät tuhoutumattomat, joten kohtele niitä yhtä hyvin ja varovasti kuin omia luonnollisia kynsiäsi. Älä käytä kynsiäsi ruuvimeisselinä tai voimakkaaseen raapimiseen/vääntämiseen. Muistathan käyttää tiskatessa/siivotessa

suojahanskoja, sillä jatkuva altistus siivouskemikaaleille saattaa heikentää kynttä. Vältä myös esim. juomatölkkien avaamista kynttä apuna käyttäen. Kaikenlainen naputtelu sekä kynnen pinnan ja reunojen voimakas painaminen saattavat nopeuttaa kynnen ilmaantumista. - Voit lakata rakennekynsiäsi normaalisti. Muista kuitenkin, että kynsilakanpoistoaineen pitää aina olla ASETONITONTA. Liikkeestämme voit ostaa myös erittäin laadukkaita ammattilaissarjan kynsilakkoja sekä asetonitonta kynsilakanpoistoainetta. - Halutessasi luopua rakennekynsistäsi varaa aika kynsien ammattimaiseen poistoon. Älä siis missään nimessä revi kynsiä pois itse, sillä tämä vahingoittaa luonnollisen kyntesi pintaa suuresti. Poiston jälkeen luonnollinen kyntesi on yleensä hieman normaalia heikompi. Tämän vuoksi rakennekynttä poistaessa kynnestä viilataan pituus pois ja oman kynnen pintaan voidaan jättää pieni kerros rakennekynsimassaa, jonka annetaan kasvaa pois kynnen mukana. Omia kynsiä kannattaa hoitaa suositelluilla tuotteilla rakennekynsien poiston jälkeen. Tekemääni poistoon kuuluu aina myös kynsien lyhennys, muotoilu ja kiillotus sekä lakkaus. - Jos olet tyytymätön tehtyyn työhön tai epävarma jostakin kynsiisi liittyvästä asiasta/tuotteesta, niin älä epäröi ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Neuvon ja vastaan kysymyksiin erittäin mielelläni. TAKUUEHDOT Tekemissäni kynsissä on aina viikon takuu. Otathan yhteyttä välittömästi ongelmien ilmetessä ja varaat ajan asian selvittämiseksi. Haluan mielelläni tietää myös mahdollisista ongelmista takuuajan ulkopuolella, jolloin voin ottaa tarvittavat seikat huomioon seuraavassa huollossa. Asiakkaideni tyytyväisyys on minulle erittäin tärkeä asia, joten älä epäröi ottaa yhteyttä. Takuu ei kuitenkaan ole voimassa seuraavissa tapauksissa: - Kynsi on katkennut/irronnut voimakkaan iskun tai väärinkäytön seurauksena. - Saatuja hoito-ohjeita ei ole noudatettu (esim. on käytetty asetonia sisältävää kynsilakanpoistoainetta, joka on vaurioittanut kynttä). - Vahingoittunutta kynttä on itse liimattu, leikattu, viilattu tai kynsi on itse poistettu kokonaan. Jos kynsi on repeytynyt pahasti voit laittaa päälle teippiä tai esim. laastarin. - Pureskelluille kynsille ei voida myöntää takuuta, ennenkuin oma kynsi on kasvanut takaisin normaaliin pituuteen ja malliinsa. Pureskelluissa kynsissä saatetaan aluksi tarvita tiheämpi huoltoväli.

Information

Microsoft Word - Document1

2 pages

Find more like this

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

452864