Read Microsoft Word - Vlechtwerk tuinmeubelen text version

Vlechtwerk tuinmeubelen B7 CLUB Collection

Algemene beschrijving: De vlechtwerk tuinmeubelen van ons private label B7 CLUB collection zijn gevlochten op een aluminium frame en het kunststof draad is HDPE. De slijtvoetjes zijn van kunststof, de gasveer, alsmede de ophangbeugel en beslag zijn van staal (gebruikt bij verstelbare meubelen). De glasbladen zijn van gehard glas. Bij de meubelen uitgevoerd in de draad savanne zijn enkele series voorzien van teakhouten pootjes. Product eigenschappen: In onze collectie hebben we vier verschillende soorten draden: Platte draad (croco black en safari 3mm ronde draad (savanne en concrete) De ronde varianten zijn zwaarder en kennen een langer productieproces en zijn hierdoor stootvaster. Omega 6mm half ronde draad (brushed ebony,antique rattan en riviera) Dit draad kenmerkt zich door de matte structuur, welke nauwelijks van echt rotan is te onderscheiden. 6mm ronde draad (heather) Door de dikte van de draad extra stevig en heeft een serene uitstraling Het vlechtwerk wordt met de hand gevlochten, hierdoor zijn kleine verschillen in structuur en kleurnuances mogelijk. Tevens is het mogelijk dat het einde van een wickerdraad zichtbaar is. Doordat tijdens de productie het artikel verschillende keren is gedraaid kunnen kleine krasjes en opruiingen van het oppervlak zichtbaar zijn. Het vlechtwerk kent UV- filters, toch zal door het zonlicht, vocht en andere weersinvloeden enige afbraak van het kunststof volgen zoals lichte verkleuring en schilfering. Indien de meubelen in de vorst staan kunt u ze niet gebruiken omdat de kunststofdraad dan kan breken, de meubelen kunnen beschadigen door aanraking met sieraden of scherpe delen aan uw kleding. Onderhoud: Om vlechtwerk meubelen te reinigen adviseren we een vochtige doek en mild schoonmaakproduct, en een protector voor het beschermen tegen vuil en verkleuring. Bij producten met een gasveer dient de gasveer minimaal twee maal per jaar voorzien te worden van een vetlaag. Tevens adviseren wij om de meubelen in de winter droog af te dekken onder een hoes. Voor deze onderhoudsproducten adviseren we u de producten van onze Beach7 onderhoudslijn..

Vlechtwerk tuinmeubelen Beach7

Algemene beschrijving: Het kunststof draad gebruikt voor de wickerproducten van het Beach7 label zijn van Ecolene. Ecolene is een polyethelene synthetisch wicker welke is ontwikkelt om te voldoen aan alle eisen voor tuinmeubelen. De extrusie technologie is speciaal ontworpen om synthetisch wicker te produceren welke meer duurzamer is, een natuurlijke uitstraling heeft en bestand is tegen temperatuurschommelingen en bestand is tegen breken, schilferen De wicker producten van het "Beach 7" label zijn gevlochten op een extra zwaar roestvrij aluminium frame (powdercoated) en het kunststof draad is HDPE. De voetjes zijn van aluminium en slijtvoetjes zijn van kunststof. De glasbladen zijn van gehard glas.

Product eigenschappen: In deze collectie hebben we drie verschillande soorten draden: 6mm ronde draad (old natural, seashell, forest, Stone en tropic 3x3cm draad (coal, natural bamboo en seashell) 5mm ronde reliëfdraad (snow white)

Het vlechtwerk wordt met de hand gevlochten, hierdoor zijn kleine verschillen in structuur en kleurnuances mogelijk. Tevens is het mogelijk dat het einde van een vlechtwerkdraad zichtbaar is. Doordat tijdens de productie het artikel verschillende keren is gedraaid kunnen kleine krasjes en opruiingen van het oppervlak zichtbaar zijn. Het vlechtwerk kent UV-filters, toch zal door het zonlicht, vocht en andere weersinvloeden enige afbraak van het kunststof volgen. Indien de meubelen in de vorst staan kunt u ze niet gebruiken omdat de kunststofdraad dan kan breken. De meubelen kunnen beschadigen door aanraking met sieraden of scherpe delen aan uw kleding. Door langdurige weersinvloeden is het mogelijk dat het frame lichte verkleuringen of beschadigingen krijgt, dit heeft geen gevolgen voor de weersbestendigheid van het aluminium. Onderhoud: Om vlechtwerk meubelen te reinigen adviseren we een vochtige doek en mild schoonmaakproduct, en een protector voor het beschermen tegen vuil en verkleuring. Bij producten met een gasveer dient de gasveer minimaal twee maal per jaar voorzien te worden van een vetlaag. Tevens adviseren wij om de meubelen in de winter droog af te dekken onder een hoes. Voor deze onderhoudsproducten adviseren we u de producten van onze Beach7 onderhoudslijn..

Information

Microsoft Word - Vlechtwerk tuinmeubelen

2 pages

Find more like this

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

711266


You might also be interested in

BETA
Microsoft Word - Vlechtwerk tuinmeubelen