Read KATALOG_GOTOVI_PROIZVODI_-_DET.pdf text version

OPREMA

za

- UNAPREENJE PRODAJE - MARKETINSKE PREZENTACIJE - REKLAMNE KAMPANJE - SAJAMSKE STANDOVE...

VITRINE

Skelet vitrine je napravljen od srebrno anodizovanih aluminijumskih profila. Zidovi su od 4 mm stakla, a police i vrata od 6 mm stakla. Visina polica se moze podesavati. Vrata su opremljena bravicom sa 2 kljuca. Nozice se podesavaju. Dodatna oprema: osvetljenje vitrine mini halogenim reflektorima; svetlei logo firme; elektro motori za okretanje polica; tockii umesto fiksnih nozica; neprovidni odeljak sa posebnim vratima i bravicom; hromirani uglovi; zidovi i vrata od kaljenog stakla, plasticnih ploca, alu-panela, medijapana; skelet u posebnoj boji. POSEBAN KATALOG U PRIPREMI !

PREZENTACIONI PULTOVI

Prezentacioni pultovi su nezamenljiv deo svake marketinske kampanje. Napravljeni su od srebrno anodizovanih aluminijumskih profila sa ispunama od plasticnih ploca, gornjom plocom i unutrasnjom policom od oplemenjene iverice. Uslovno je demontazan. Standardne dimenzije pulta su: 70 × 100 × 35 cm. Opcije: brendiranje pulta, svetlee povrsine, stubii i heder, drzaci prospekata. Na vas poseban zahtev pravimo posebne konstrukcije pultova. Pustite masti na volju.

2

DISPLEJI ZA PROSPEKTE

Svi nasi modeli displeja za izlaganje propagandnog materijala napravljeni su od aluminijuma, celika i pleksiglasa. Karakterise ih moderan dizajn i precizna zavrsna obrada. Prilagoeni su za izlaganje stampanog materijala formata A4, A5 ili 1/3 A4. Za vase specijalne potrebe proizvesemo specijalne modele.

3

SAJAMSKI STANDOVI

Sajamski standovi su remek delo nase kreacije. Za efektnost nastupa, brzinu sklapanja i rasklapanja, prilagodljivost zahtevima klijenata i raspolozivog prostora, odnosno ma kakav zahtev imate ­ SEVA je pravi izbor.

4

KOMBINOVANI DISPLEJI

Kombinovani displeji su rezultat posebnih zelja klijenata. Svaki vas poseban zahtev bie studiozno obraen i imaete dobro resenje.

STUBNI STATIVI

Za izlaganje vasih plakata stubni stativi su uvek efektni. Brzo uocljivi, jednostavni za korisenje i laki za prenos. Proizvodimo tri tipa stativa (prema velicini noseeg stuba): 35, 51 i 70 mm. Izbor stuba je prilagoen velicini rama koji e nositi informaciju/grafiku.

5

KLIK RAMOVI

Klik ramovi su genijalan, jednostavan i praktican sistem za prikazivanje vasih vizuelnih informacija. Za nekoliko sekundi slika je na svom mestu: 1. Otvorite lajsne; 2. Umetnite, ili promenite sliku; 3. Zatvorite lajsne i ­ gotovo! Nasi ramovi su prilagoeni za korisenje i napolju, i unutra. Svaki klik ram je napravljen od kvalitetnih srebrno anodizovanih aluminijumskih profila (12 vrsta). Sirina profila za proizvodnju klik ramova je od 18 do 90 mm. Na ramovima mogu da budu postavljeni ostro seceni uglovi (G), ili zaobljeni niklovani uglovi (R). Standardno se proizvode u A, ili B formatu, ali na poseban zahtev proizvodimo ma koju dimenziju ramova. Veliki lager profila i pribora, kao i produktivnost nase proizvodnje omoguavaju nam da isporucujemo velike kolicine ramova u najkraem roku. Kvalitet rada i stabilnost u poslovanju doveli su nas do liderske pozicije u proizvodnji i prodaji ramova u zemlji.

6

POSTER LAJSNE

Poster lajsne su jednostavno i elegantno, ali i vrlo ekonomicno resenje za brzo prikazivanje plakata. Na gornju i donju stranu plakata jednostavno postavite klik lajsnu i okacite sliku. Gotovo! Poster lajsne isporucujemo kao set od dve lajsne (gornja + donja). Na raspolaganju su tri efikasna sistema kacenja. Klik sistem se preporucuje kao izbor ako postoji zid kao podloga za kacenje. Mark Brik sistem se preporucuje kada se kace vei baneri, ili kada baner treba okaciti ,,u vazduhu", bez zida kao oslonca. Baner plus se koristi za kacenje najveih i vrlo teskih banera.

OGLASNE TABLE I VITRINE

Oglasne table su znacajan artikal za poboljsanje komunikacije u firmama, ustanovama, skolama i na svim mestima gde postoji potreba za izlaganje pisanih informacija. Oglasne table proizvodimo u 3 tipa: oglasna tabla sa plutom; oglasna tabla sa magnetima; kombinovana oglasna tabla sa plutom i magnetima. Oglasne vitrine su elegantnija izvedba tabli. Imaju vrata sa bravicom i kljucem. Umesto stakla koristi se sigurnosna providna plastika. Standardne velicine oglasnih tabli su: 4 A4; 6 A4; 8 A4 i 9 A4.

7

PRENOSNI DISPLEJI

A ­ KOZLII su najbolji izbor kada hoete da se posetioci, ili kupci sapletu o vasu reklamnu poruku. Kozlii su stabilni u svim pozicijama i u svim vremenskim uslovima ­ ne smeta im sunce, kisa, niti sneg. Mogu da stoje i u holovima velikih kongresnih centara, ili soping molova. Takoe su dobrodosli i u malim ulicama gde treba da skrenu paznju prolaznicima sta ima novo u komsijskoj radnji. Kozlii se proizvode od srebrno anodizovanih aluminijumskih profila. Lea klik ramova su napravljena od pocinkovanog lima, a lice od antirefleksne folije. Kozlii se razlikuju po visini nogu, velicini ramova (A0, A1, A2, B0, B1, B2) i po sirini profila i vrsti uglova od kojih su napravljeni klik ramovi. Dopunska oprema: folija ,,pisi-brisi", ploca za pisanje kredom; metalna korpica za drzanje prospekata; dopunska tabla za logo firme.

- STATIVI su klasicni eksponati u marketinskim kampanjama, ili su sastavni deo enterijera u institucijama sa velikom frekvencijom posetilaca ­ aerodromi, zeleznicke i autobuske stanice, fakulteti, banke, poste, sajmovi, komercijalni i konferencijski centri. Odlikuje ih dobra uocljivost i stabilnost, a jednostavnost u korisenju se podrazumeva. Proizvode se u 2 tipa: Klasik (sa ravnim spojevima) ili Rondo (sa zaobljenim spojevima) i u 3 velicine ­ sa klik ramovima formata B2, B1 i A1. Klik ramovi su tip 32G, ili 32R. Svaka velicina stativa se proizvodi kao jednostrana, ili dvostrana izvedba. U STATIVI su vrlo interesantna i ekonomicna grupa displeja za unapreenje prodaje i marketinske kampanje. Standardno se proizvode sa klik ramovima formata A1, B1 i B2, kao jednostrana, ili dvostrana izvedba. Za ramove se koriste profili od 32 mm sa ostrim, ili zaobljenim uglovima.

8

TOTEMI

Totemi su vrlo efektni marketinski elementi. Koriste se, ne samo za prikazivanje reklamnih poruka, ve i za postavljanje znacajnih informacija. Proizvode se kao svetlea, nesvetlea, ili delimicno svetlea izvedba.

9

SVETLEE KUTIJE

Svetlee kutije su velika grupa proizvoda: jednostrane, dvostrane, ili visestrane; ravne ili zaobljene; za korisenje unutra, ili napolju; sa korisenjem pleksi ploce ili zategnutog banera kao svetlee povrsine; sa fluo cevima, ili LED diodama kao izvorom svetla. POSEBAN KATALOG U PRIPREMI !

10

OSTALI RAMOVI

BINGO ramovi su klasicni aluminijumski ramovi za uramljivanje fotografija i plakata. To su, pre svega, elegantni ramovi napravljenih od profila cistih linija. Ovakvi ramovi nenametljivo uokviruju vase slike i uspesno ih odvajaju od pozadine. Cvrsti su, pa mogu da izdrze i velike formate slika. Proizvodimo ih, standardno, u A i B formatima, a na vas zahtev i u drugim dimenzijama. STREC ramovi su laki kao pero! Napravljeni su od okruglih aluminijumskih profila sa stipaljkama u uglovima. Slika se postavi u ram, ili se promeni, za par sekundi. Ram se u prostoru jednostavno kaci pomou nevidljivih najlonskih struna. Osim slika, u ovim ramovima se mogu izlagati i drugi lagani predmeti ­ marame, ili majice. SLIDE-IN ramovi su posebni ramovi sa 2 lica. Mogu se kaciti pomou tankih struna, ili sajlica u prostoru, ili se cvrsto postavljaju na podlogu. Podrazumeva se da se grafika brzo i jednostavno menja. Koriste se i napolju, i unutra.

SEVA d.o.o.

Hajduk Veljkova 11, Novi Sad tel. 021 ­ 30 11 22, 40 23 80; mob. 063 ­ 512 823 e-posta: [email protected] Izlozbeni salon u Beogradu ­ Bulevar vojvode Misia 10 tel. 011 ­ 3699 226; mob. 063 ­ 1062 362

11

Information

12 pages

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

276089


Notice: fwrite(): send of 198 bytes failed with errno=104 Connection reset by peer in /home/readbag.com/web/sphinxapi.php on line 531