Read untitled text version

steni parveke

®

Laajenna tilaa! Pidennä kesäaikaa! steni duo ­ parvekelevyllä

2006/4343

Ota kaikki neliöt hyötykäyttöön

Parveke on tervetullut pinta-alan lisä asuinneliöihin. Muistele kaikkia lämpimiä, aurinkoisia päiviä ja valoisia kesäiltoja ulkona. Parveke luo eloisuutta julkisivulle korostaen myös talon luonnetta. steni duo ­ parvekelevy on ihanteellinen valinta lasitettujen parvekkeiden kaidelevyksi ja soveltuu myös tavanomaisten avotilojen, suojakatosten ja suojaseinien kaiteisiin. Parvekelevyyn yhdistyvät kauniisti esimerkiksi teräs ja lasi sekä muut kiviainesmateriaalit.

Uudista! Kokonaisuutta ajatellen! Taloudellisesti!

steni duo on kaksipuolinen parvekelevy, joka on tehty lasikuituvahvisteisesta polymeerikomposiitista ja jonka pinta on kummaltakin puolelta elektronisesti kovetettua akryylia. Etupuolen pinta on sileä, kun taas sisäpuoli on käsitelty siten, etteivät sormien ja vastaavien kosketusten jäljet erotu selvästi.

steni duo on 100 % kosteuden kestävä, jonka merkitys on ratkaiseva parvekelevyn kestoiän kannalta. steni duo kestää jopa veteen upotettuna. steni duo on pakkasen kestävä ja kestää suuria lämpötilanvaihteluja. steni duo on erittäin helppo puhdistaa ja kestää myös painepesun. steni duo kestää erittäin hyvin kemikaaleja ja UV-säteilyä; graffiti-töhryt ovat myös helposti puhdistettavissa. steni duo on vankka ja iskunkestävä; se sopii myös hyvin kovalle käsittelylle altistettuihin tiloihin. steni duo kuuluu markkinoiden ympäristöystävällisimpiin parvekelevyihin. steni duo tarjoaa markkinoiden parhaimpiin kuuluvat tuotetakuut ja sillä on todistettavasti 60 vuoden odotettavissa oleva kestoikä.

steni duo ­ parvekelevy toimitetaan kumpikin puoli joko saman- tai erivärisenä. Etupuoli

Etupuoli toimitetaan 40 vakiovärisenä ja tarjolla on lähes rajoittamaton määrä erikoisvärejä.

Parvekelevy on etupuolelta sileä ja taustapuoli hieman kuvioitu. Kumpikin puoli on elektronisesti pinnoitettua akryyliä.

Sisäpuoli

Sisäpuoli toimitetaan neljänä vakiovärinä.

steni duo sopii kaikkiin markkinoilla oleviin parvekejärjestelmiin

Perforointi

Kuvissa on esitetty esimerkkejä. Perforoinnin on täytettävä lujuus- ja turvallisuusvaatimukset.

steni nature ja steni imago soveltuvat myös erinomaisesti parvekkeen kaidelevyiksi.

Parvekelevy sopii hyvin muiden materiaalien kanssa käytettäväksi; näitä ovat alumiini, lasi, teräs, puu ja betoni.

steni parveke

®

Yritys

steni as on kansainvälinen yritys, jolla on 80 työntekijää. Meillä on myyntiyhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa ja oma myyntiorganisaatio Norjassa. Tuotantotilamme sijaitsevat Oslon eteläpuolella, ja valmistamme siellä kaikki kansallisilla ja kansainvälisillä markkinoilla myytävät tuotteet. Muualla Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa meillä on sopimusjakelijoita, jotka myyvät ja markkinoivat tuotteitamme.

Historia

Alkuperäinen steni-julkisivulevy kehitettiin Norjan Sandefjordissa ja esiteltiin Norjan markkinoilla vuonna 1965. stenin pääkonttori ja päätuotantotilat sijaitsevat Steinsholtissa, Vestfoldin kunnassa Etelä-Norjassa. 40 vuoden aikana tuotevalikoimamme on laajentunut, ja siihen kuuluu nykyisin paljon eri tuotteita. Tähän päivään asti olemme toimittaneet yli 25 miljoonaa neliömetriä julkisivulevyjä.

Tuotteet

Julkisivulevyt

steni nature ­ pinnassa murskattua luonnonkiveä steni colour ­ pinnoitteena kovetettua 100-prosenttista akryylia steni imago ­ pinnassa keraamisesti värjättyä kiveä

Sisäverhous

steni effect ­ pinnoitteena kovetettua 100-prosenttista akryylia, sopii sisätiloihin

Parvekelevyt

steni duo ­ kaksipuolinen levy, pinnoitteena kovetettua 100-prosenttista akryylia

Sokkelilevyt

steni terra ­ pinnassa murskattua luonnonkiveä, sopii sokkeliin

Oman tuotantomme lisäksi meillä on valikoima maahantuotuja julkisivu-, sisustus- ja rakennuslevyjä. Näitä tuotevalikoimia varten on oma esiteaineistonsa ja oma hinnastonsa. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

steni as tekee jatkuvasti työtä tuotteiden kehittämiseksi ja pidättää itselleen oikeuden muuttaa ilman ennakkoilmoitusta tuotemallejaan, teknisiä tietoja ja hintoja. Emme ota vastuuta mahdollisista painovirheistä.

www.steni.fi

steni finland oy

Malminkaari 5, FIN-00700 Helsinki Tel.: +358-(0)9-8553 420 Fax: +358-(0)9-8553 4260 E-mail: [email protected]

TIBE Drammen

Muut tuotteet

Information

untitled

6 pages

Find more like this

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

538986