Read Juhász Gyula Tanárképzo Foiskola text version

SZAKMAI ZÁRÓVIZSGA: FELSFOKÚ SZAKKÉPZÉS (SZTE JGYPK)

A szakmai záróvizsga ideje: 2011. február-március. A záróvizsgára bocsátás feltétele a TVSZ-ban leírtak ide vonatkozó §.- ának teljesítése. A záróvizsgára jelentkezés határideje: 2010. december 10. módja: a Tanulmányi Osztály és A Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központ honlapjáról letölthet formanyomtatvány kitöltése és leadása a Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központban A beosztás a Tanulmányi Osztályon, illetve a Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központban lesz megtekinthet külön értesítést nem küldünk. A szakdolgozatot (ha el van írva) 1 példányban kell Tanulmányi Osztályon. leadni 2010. november 20-ig a

Az abszolutórium megszerzése után záróvizsga 2 éven belül bármikor tehet, az adott évre érvényes követelmények és idpont szerint. A következ záróvizsga idszak 2011. május-júniusban lesz. Záróvizsgára bejelentkezés 2011. február 10. A szakdolgozat leadási határideje 2011. április 20. A szakmai záróvizsgával kapcsolatos tudnivalókról a Tanulmányi Osztály tájékoztatójában a www.jgypk.u-szeged.hu /oktatas/TO/aktualit.htm címen és a Szakképzési, Továbbképzési és Távoktatási Központban értesülhetnek. Szeged, 2010. október 25.

SZTE JGYPK TANULMÁNYI OSZTÁLY

Information

Juhász Gyula Tanárképzo Foiskola

1 pages

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

606595