Read broshura.pdf text version

ZATRIQI

Poliklinika

Beauty Center Beauty Center

Kirurgji Plastike Rekonstruktive dhe Estetike

Prof. Ass. Hysni Arifi Dr. Sci Ass.Dr. Violeta Zatriqi Mr. Sci

Beauty Center

Kërkoni bukurinë e cila zgjatë

MODELIM I GJINJEVE - MAMOPLASTICA - Zmadhimi, zvoglimi, ngritja e gjinjeve. Munde te zgjedhni formen, madhesin e gjinjeve tuaja te cilat do te ken dukje natyrale.

Para

Pas

Para

Pas

GJINECOMASTIA - Operimi i gjinjeve te rritur tek meshkujt. ABDOMINOPLASTICA - Largimi i strijave nga barku si dhe heqja e barkut te varur .

BODY LIFTING - Zbukurimi i trupi ngritja,zmadhimi I vitheve, modelimi i këmbëve , dhe trupit LIPOSUKCIONI - Largimi i masave yndyrore- celulitit nga barku, kukat, vithet, kofshet , krahet, qafa dhe fytyra.

Beauty Center

FACELIFTING Largimi I rrudhave dhe tërheqja e lëkurës në fytyrë dhene qafe .

BLEPHAROPLASTICA Operimi i kapakëvetë te syrit , OTOPLASTICA- korigjimi estetik i veshëve

RINOPLASTICA- korigjimi estetik i hundës

KORIGJIMET ESTETIKE të fytyrës me injeksione - filler FRYERJA E BUZEVE Me injeksione të përkohëshme dhe të përhershme BUTOX, PURAGEN (Acidi Hijalurinidic) - Trajtimi I rrudhave ne balle, rreth syve, hundes dhe gojes AQUAMID - Përdoret për rritjen e mollëzave, buzëve, korigjimin e shenjave

OPERIMI - i shenjave - cikatriceve, bengave- nishaneve , tumoreve ne trup, tetuazheve Operimi i semundjeve te shuplakes, shputes

COMBUSTIO - Trajtimi profesional i djegieve, dhe pasojave te djegies -shenjave

Beauty Center

Tel. Ordinanca: 038 717 538 ; 044 136 976; 175 120 web: www.zatriqi-ks.com

Information

4 pages

Report File (DMCA)

Our content is added by our users. We aim to remove reported files within 1 working day. Please use this link to notify us:

Report this file as copyright or inappropriate

332455


Notice: fwrite(): send of 199 bytes failed with errno=32 Broken pipe in /home/readbag.com/web/sphinxapi.php on line 531